- 11,494
- 7,038
- 113
Siteler toplayabilirmi dicektin heralde 😁1 Temmuz itibarıyla, üzerinde DOA logosu bulunan içecek ambalajlarını iade edenler her ürün için 1 TL depozito ücreti alabilecek.
Günde 1000 şişe toplayabilirmiyim acaba aklima yattı bu iş milletin ağız kokusunu çekmekten iyidir
Ekli dosyayı görüntüle 980632
Valla sokakta birinden 1 paket sigara iste ittir git der 😅😀😅😀😅😀100 tane toplıycam 1 paket sigara alcam haha haha , senin sorunun ne dostum, lanet olası kafanın kıçından büyük olması mı?
1.000 şişe 1 tl den 100 tl mi yapıyor kanka1000 şişe topla 100 tl çek
Ne paketi tek dal iste ve izle. Eskiden yine bakkaldan tek sigara alıyorduk milattan önce 😆😄Valla sokakta birinden 1 paket sigara iste ittir git der 😅😀😅😀😅😀
Değerli üyemiz şişelerin çevrimi sadece erikli sularda geçerlidir1.000 şişe 1 tl den 100 tl mi yapıyor kanka
Park ve civarlarında toplarsın fazlasını da yeterki insanlar bana bakiyormu felan düşüncesine kapılma çekinmeden yap1 Temmuz itibarıyla, üzerinde DOA logosu bulunan içecek ambalajlarını iade edenler her ürün için 1 TL depozito ücreti alabilecek.
Günde 1000 şişe toplayabilirmiyim acaba aklima yattı bu iş milletin ağız kokusunu çekmekten iyidir
Ekli dosyayı görüntüle 980632
Bir kez daha beni işaret edecek çocuk filan diye yorum yaparsan icinden geçerim senin haberin olsunO değilde bizim bir tanıdık var küçük elektrikli araba ile karton vb topluyor adamın en kötü aylık 50 60 bin. Geliri var şaşırmıştım baya