Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling siyahbeyaz106 Kasa 29 Hedef 1453

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,585
6,829
113
Dost anlascan millet babada anada kalan bişey yok diye yakınır sen anlasamiyom diyon yanlis yapiyon bence
Küslük falan yok dost görüşüyoruz ama aynı iş yerinde olmuyor ikimizin doğruları görüşleri biraz farklı bi de benim aile biraz farklı şimdi okul falan okuduk ya esnaflık falan uğraşma diyorlar memur ol kendini garantiye al diyorlar babam diyor yarın bizim işlerin ne olacağı belli değil

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Küslük falan yok dost görüşüyoruz ama aynı iş yerinde olmuyor ikimizin doğruları görüşleri biraz farklı bi de benim aile biraz farklı şimdi okul falan okuduk ya esnaflık falan uğraşma diyorlar memur ol kendini garantiye al diyorlar babam diyor yarın bizim işlerin ne olacağı belli değil
Tmm baba hakli bi yerde ama sendende cacık olmazsa yapcak bisey yok geccen dükkanın başına dost yanlış anlama

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
Dost makara yapiyosan makara yapalım ciddisen elimizden bişey gelirse. Yardımcı olurum
Biz eniştemiyiz makara yapalım dost ciddi ciddi soyluyoz işte ben işlerden hep para konusunda tatava cıkarırım dost bende sicil bozuk cok dosya var tanıdık olmadıgı surece bizi almaya korkuyorlar iş yerine

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,554
100,145
113
100 liralık bi prenses gitmez mi enişte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...