- 48,705
- 53,259
- 113
Ailede para varsa barıstırırız seni pederle dost sıkma canınaDost aslında ailede para var ayıptır söylemesi pederde 2 tane dükkan var ama adamla anlaşamıyoruz
Ailede para varsa barıstırırız seni pederle dost sıkma canınaDost aslında ailede para var ayıptır söylemesi pederde 2 tane dükkan var ama adamla anlaşamıyoruz
Küslük falan yok dost görüşüyoruz ama aynı iş yerinde olmuyor ikimizin doğruları görüşleri biraz farklı bi de benim aile biraz farklı şimdi okul falan okuduk ya esnaflık falan uğraşma diyorlar memur ol kendini garantiye al diyorlar babam diyor yarın bizim işlerin ne olacağı belli değilDost anlascan millet babada anada kalan bişey yok diye yakınır sen anlasamiyom diyon yanlis yapiyon bence
Ne işi mesela dostYok be dost ne iş Alcan işinde gücünde Olcan Bakcan keyfine
Meslek var mı dostNe işi mesela dost
TurizimMeslek var mı dost
var dost olmaz mı endustri meslek lısesı cıkıslı motor ustası ıskorpitMeslek var mı dost
Tmm baba hakli bi yerde ama sendende cacık olmazsa yapcak bisey yok geccen dükkanın başına dost yanlış anlamaKüslük falan yok dost görüşüyoruz ama aynı iş yerinde olmuyor ikimizin doğruları görüşleri biraz farklı bi de benim aile biraz farklı şimdi okul falan okuduk ya esnaflık falan uğraşma diyorlar memur ol kendini garantiye al diyorlar babam diyor yarın bizim işlerin ne olacağı belli değil
İş olsun her meslegi ince detayına kadar cozerız dostMeslek var mı dost
Orası öyle dost haklısın yanlış anlaşılacak bi durum yokTmm baba hakli bi yerde ama sendende cacık olmazsa yapcak bisey yok geccen dükkanın başına dost yanlış anlama
Dost makara yapiyosan makara yapalım ciddisen elimizden bişey gelirse. Yardımcı olurumTurizim
yas 30a gelmeden kafayı topla o zaman dostOrası öyle dost haklısın yanlış anlaşılacak bi durum yok
Yaşım daha 24 dost olur bi şeyler Allah’ın izniyle kpss ye giricem bu sene olursa bekçilik polislik falan deneyeceğimyas 30a gelmeden kafayı topla o zaman dost
Biz eniştemiyiz makara yapalım dost ciddi ciddi soyluyoz işte ben işlerden hep para konusunda tatava cıkarırım dost bende sicil bozuk cok dosya var tanıdık olmadıgı surece bizi almaya korkuyorlar iş yerineDost makara yapiyosan makara yapalım ciddisen elimizden bişey gelirse. Yardımcı olurum
Rahat geldi 7 fark attıkuponumuz kazandı tadında bıtırelım dost yeter
Biz sana akıl veriyoz da bizimde yaş 30 a dayandı nerdeyse dikili bi tane ağacımız yok oda ayrı mevzu tabiOrası öyle dost haklısın yanlış anlaşılacak bi durum yok
helal dost sende takıpteydın yazdım lısteye benRahat geldi 7 fark attı
Bu işler zor dost umarım yoluna girer bazı şeyler hepimiz içinBiz sana akıl veriyoz da bizimde yaş 30 a dayandı nerdeyse dikili bi tane ağacımız yok oda ayrı mevzu tabi
Takipte olmasak bile dostun için bi sinema yapardın bencehelal dost sende takıpteydın yazdım lısteye ben