- 4,812
- 5,864
- 113
utah dan dolayı alt aldım takım bi türlü oturmadı yerineUmarım gelir gerçi mantıklı tahmin ama ben 1kere alt aldım bu zamana kadar gsw Atlanta maçına 60.5 alt almıştım gsw kendi başına 55 attı sonra hep üst oynadım zaten
utah dan dolayı alt aldım takım bi türlü oturmadı yerineUmarım gelir gerçi mantıklı tahmin ama ben 1kere alt aldım bu zamana kadar gsw Atlanta maçına 60.5 alt almıştım gsw kendi başına 55 attı sonra hep üst oynadım zaten
yanlıs anlama dostum bızı goruyon her konuda yalandan makara yapıyoz para ıcın takıp etmıyoz ama bırı atıncada hemen alıyoz dosttamam dostum o zaman
Geçen maçları ağır alt olmuştu inşallah öyle olurutah dan dolayı alt aldım takım bi türlü oturmadı yerine
Sukur dost kımsenın ne parasına ne namusuna gozumuzu dikmişiz bizim sicilin bozukması bize kurnazlık yapmaya calısanların canını yakmak ondan biraz sinir fazla var bizde hemen olaya ceviriyoz işi ozumuzde iyi cocuklarız da karsımıza iyi niyetli insanlar cıkmadıYüz kızartıcı suç yoksa gerisi önemli değil dost suçtan bile saymam
ben takip edenleri görüyorum hep dostum zaten kazanç oluncayanlıs anlama dostum bızı goruyon her konuda yalandan makara yapıyoz para ıcın takıp etmıyoz ama bırı atıncada hemen alıyoz dost
sıkıntı yok dost atmasanda sıkıntı yok atınca hosumuza gıdıyo ama dostben takip edenleri görüyorum hep dostum zaten kazanç olunca![]()
Onları yapmadıktan sonra gerisi önemli değil dost zaten bizde çok hatalar yaptık 20li yaşların başında ama şuan son 1-2 senede fikirlerim acayip değişti kimseyle uğraşasım yok he diyip geçiyorumSukur dost kımsenın ne parasına ne namusuna gozumuzu dikmişiz bizim sicilin bozukması bize kurnazlık yapmaya calısanların canını yakmak ondan biraz sinir fazla var bizde hemen olaya ceviriyoz işi ozumuzde iyi cocuklarız da karsımıza iyi niyetli insanlar cıkmadı
İş konusa gelirsek eyvallah erkan sagolsın dusunmen yeter ben calısmak istesem suan girerim işede ailelerde benim enişte bursaÖznakliyatın sahibi pederin askerlik arkadası bursayesimde müdür amcamın arkadası bosch sef yanı bizde biraz rahatlık var istesek gireriz biryerlere de
uyuya kaldım sinemasıyla aramıza dondu dostsizin diğer konuda ki antepli dostunuz geldi![]()
Aynen kadim dostumuzsizin diğer konuda ki antepli dostunuz geldi![]()
Kesinlikle sicili bozma benden sana tavsiye dostOnları yapmadıktan sonra gerisi önemli değil dost zaten bizde çok hatalar yaptık 20li yaşların başında ama şuan son 1-2 senede fikirlerim acayip değişti kimseyle uğraşasım yok he diyip geçiyorum
Yok dost daha bozmadık 2-3 kez savcıya ifade verdim ama mahkemelik bi işim olmadı hiç çok şükürKesinlikle sicili bozma benden sana tavsiye dost
Niye gülüyonuz la @Erkan4235 nerdesin dost bunlar 2 kişi bana yükleniyorYok dost daha bozmadık 2-3 kez savcıya ifade verdim ama mahkemelik bi işim olmadı hiç çok şükür
Dost zaten sana şunu diyim ben burda öyle herkese yazmam yardımcı olayım diye Erhan sen beko ali hayatındibi surda makara yaptığımız ortamda oturulcak insansınız ben şu foruma saatlerce takilmazdim sırf siz varsınız diye takılıyom oda bizim mahalle tadında makaraniz var diye sariyo yani muhabbetinizSukur dost kımsenın ne parasına ne namusuna gozumuzu dikmişiz bizim sicilin bozukması bize kurnazlık yapmaya calısanların canını yakmak ondan biraz sinir fazla var bizde hemen olaya ceviriyoz işi ozumuzde iyi cocuklarız da karsımıza iyi niyetli insanlar cıkmadı
İş konusa gelirsek eyvallah erkan sagolsın dusunmen yeter ben calısmak istesem suan girerim işede ailelerde benim enişte bursaÖznakliyatın sahibi pederin askerlik arkadası bursayesimde müdür amcamın arkadası bosch sef yanı bizde biraz rahatlık var istesek gireriz biryerlere de
iskorpitin gbt yi sorgulatmaya gıttın sandık dostDost zaten sana şunu diyim ben burda öyle herkese yazmam yardımcı olayım diye Erhan sen beko ali hayatındibi surda makara yaptığımız ortamda oturulcak insansınız ben şu foruma saatlerce takilmazdim sırf siz varsınız diye takılıyom oda bizim mahalle tadında makaraniz var diye sariyo yani muhabbetiniz
Orucluyuz dost ne sigarasierkan nereye gıttı dost murattı mı bıttı senınde
Eyvallah dost sende oylesinDost zaten sana şunu diyim ben burda öyle herkese yazmam yardımcı olayım diye Erhan sen beko ali hayatındibi surda makara yaptığımız ortamda oturulcak insansınız ben şu foruma saatlerce takilmazdim sırf siz varsınız diye takılıyom oda bizim mahalle tadında makaraniz var diye sariyo yani muhabbetiniz