- 11,585
- 6,829
- 113
Verilen sözü unutmaz ama fil hafıza var ondaeğer yüksek paralar kazanırsam sana kasa verecem dost istediğin kadar prenses oyna![]()
Verilen sözü unutmaz ama fil hafıza var ondaeğer yüksek paralar kazanırsam sana kasa verecem dost istediğin kadar prenses oyna![]()
dost rollu herkes para ıcın takıp edıyo bızde bastan oyleydık eskıden bakma makara yapıyoz o nıyetle bende takıp etmemaynen ama bu 3. yapışım burda 26 yı 850 46 yı 1071 yaptıydım bikaç hafta önce millet güvenmiyor demek ki![]()
Garibana ver dost para ziyan olmasıneğer yüksek paralar kazanırsam sana kasa verecem dost istediğin kadar prenses oyna![]()
inş kazanırsın uğurlu gelir dostVallaha helal olsun ama bende deneyecem şimdi attığın parayla 2kbayramın 1.gününe 2k ödeme var götümüz bızıklıyor
Gotunun biziklamasi sıkıntı dost aman diyimVallaha helal olsun ama bende deneyecem şimdi attığın parayla 2kbayramın 1.gününe 2k ödeme var götümüz bızıklıyor
dost mıllette ne sans var o maho bıle 25 lırayı 10k yapıyoinş kazanırsın uğurlu gelir dost
Fesat Erkan seniGotunun biziklamasi sıkıntı dost aman diyim
Vala bana da dost kendi param hariç kimsenin parası şansımı acmadi siz şimdi öyleyse bana verin yazcaksiniz ben gene pesin diyim belki bu sefer olurdost mıllette ne sans var o maho bıle 25 lırayı 10k yapıyo
bıze kımsenın parası sans getırmedı daha dost
carpılcak adam yok burda dost dıkkat ette payfıxe el koymayalımVala bana da dost kendi param hariç kimsenin parası şansımı acmadi siz şimdi öyleyse bana verin yazcaksiniz ben gene pesin diyim belki bu sefer olur
Tam takir kuru bakır payfixime el koysaniz nolur oda bırçicarpılcak adam yok burda dost dıkkat ette payfıxe el koymayalım
Biz berdusuz dost bize bakma sen ben bi yarim saat daha burdayımsiz uyumayacak mısınız burda mısınz
ayıpsın dost 66yı katlayalım paylasırız dedın yasiz uyumayacak mısınız burda mısınz
Enistede tam bi pirasaciayıpsın dost 66yı katlayalım paylasırız dedın ya
enişte gözüne tuz sürmüş acısı geçsin gelirim birazdan dedi
berkay bırazdan buraya gol yazarsa sasırma dost konuları karıstırmıstırEnistede tam bi pirasaci
2 yerden saldirake yapıyo dostumuzun işi baya zorberkay bırazdan buraya gol yazarsa sasırma dost konuları karıstırmıstır
Antep sineması izliyo o
Sinema bizim işimiz dostberkay bırazdan buraya gol yazarsa sasırma dost konuları karıstırmıstır
Antep sineması izliyo o
Balıkcı hasan gırmedı galıba bonusa dost bı gergınlık sezdım2 yerden saldirake yapıyo dostumuzun işi baya zor
Yok dost oynamadım oruç varya bide cumaya gitvem bugün aksama ceviririmBalıkcı hasan gırmedı galıba bonusa dost bı gergınlık sezdım