- 90,554
- 100,145
- 113
helal dostYok dost oynamadım oruç varya bide cumaya gitvem bugün aksama ceviririm
helal dostYok dost oynamadım oruç varya bide cumaya gitvem bugün aksama ceviririm
Slota kitlendimmi dost para bitene kadar ne foruma girer ne de cevap yazarım öyle de bi gotumdurhelal dost
aynen sıfırlana kadar başından ayrılamıyorsunSlota kitlendimmi dost para bitene kadar ne foruma girer ne de cevap yazarım öyle de bi gotumdur
helal dost bızde de cok sınema var 100 lıra atar kasa yı 2k yapar cekmeden 0larız sonra dostlarımıza yazarı 20 lıra atta sıgara alalım dıyeSlota kitlendimmi dost para bitene kadar ne foruma girer ne de cevap yazarım öyle de bi gotumdur
Hele o surekli bonusa girme olayı yok mu girdi bi sigara yak çık bi sigara yak paket dayanmıyo slot oynarkenaynen sıfırlana kadar başından ayrılamıyorsun
Sende de gotluk varmış dosthelal dost bızde de cok sınema var 100 lıra atar kasa yı 2k yapar cekmeden 0larız sonra dostlarımıza yazarı 20 lıra atta sıgara alalım dıye
en iyisi spor bahsi aslında fazla germiyo adamıSende de gotluk varmış dost
ulan gunde 4 paket sıgara ıctıgımı bılıyorum para varken breh sankı kacıyo yat uyu yıne oynarsınHele o surekli bonusa girme olayı yok mu girdi bi sigara yak çık bi sigara yak paket dayanmıyo slot oynarken
gorusuruz dostum hadi eyvallahbeyler eğer dallas maçı gelirse öğlen takip ederiz kuponu işiniz olmazsa ben yatıyorum biraz hayırlı sabahlar işe gidecek olan varsa kolay gelsin
Aynen öyle 50 TL yi 3 k yapmıştım sabah 5 olmuş yatsana yavsak oyun kaciyomu o an hepsini verdim bende biraz sigirlikta var dostulan gunde 4 paket sıgara ıctıgımı bılıyorum para varken breh sankı kacıyo yat uyu yıne oynarsın
para oldumu kasıntı cok derınde oluyo dost uyku tutmuyo
Eyvallah dost hayrlı sabahlarbeyler eğer dallas maçı gelirse öğlen takip ederiz kuponu işiniz olmazsa ben yatıyorum biraz hayırlı sabahlar işe gidecek olan varsa kolay gelsin
İşe giden yok gotumuzu buyutuyoz evdebeyler eğer dallas maçı gelirse öğlen takip ederiz kuponu işiniz olmazsa ben yatıyorum biraz hayırlı sabahlar işe gidecek olan varsa kolay gelsin
hepımızde var o dost gel berkay dostumuz Antepliye totem yapıyo takıp edelım dostAynen öyle 50 TL yi 3 k yapmıştım sabah 5 olmuş yatsana yavsak oyun kaciyomu o an hepsini verdim bende biraz sigirlikta var dost
Hain Beko geliyom dosthepımızde var o dost gel berkay dostumuz Antepliye totem yapıyo takıp edelım dost
Ekmeğimizin peşindeyiz dost ödeme var dedik anla daHain Beko geliyom dost
Döktürdün bugün biz çoktan parçalandıkdallas maçı da gelmiş