Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling siyahbeyaz106 Kasa 29 Hedef 1453

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,585
6,829
113
Yalnız ben foruma takilmasam dost o daha burda ekmek yerdi ustune çok oynadık dayanamadı baskıya yol aldı gitti
Onun umrunda mı sence dost o kadar umrunda olsa 3-4 farklı hesapla gelmezdi bi kere giderdi eyvallah derdi yüzsüz dost o :)

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,554
100,145
113
Yalnız ben foruma takilmasam dost o daha burda ekmek yerdi ustune çok oynadık dayanamadı baskıya yol aldı gitti
dost bız onu daha ne zaman yakaladık ele vermedık senle bı gece %90 o dıyodum
sonra bana ozelden yazmıs 130 tl kazandım dostum payfıx yazarmısın sana da atayım
orda taslar yerıne oturdu dost kesınlestı bak sonra dedı 5k kazandım :D sınema ıcınde sınemayı cok sevıyo dost
ama yanlıs yonetmenlere oynuyo

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Onun umrunda mı sence dost o kadar umrunda olsa 3-4 farklı hesapla gelmezdi bi kere giderdi eyvallah derdi yüzsüz dost o :)
Hakkını yemeyim bana kendi yazdı 50 atmıştı bide sahtekar falan ama ben seviyodum muhabbetini kaç kere etiket attım yeni bi sayfa açalım eskinin üstünü çizelim diye gelmedi gurur yaptı sahtekar dostumuz

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,585
6,829
113
sonra bana ozelden yazmıs 130 tl kazandım dostum payfıx yazarmısın sana da atayım
orda taslar yerıne oturdu dost kesınlestı bak sonra dedı 5k kazandım :D sınema ıcınde sınemayı cok sevıyo dost
Söylüyor ama hiç göndermiyor dimi :)

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,585
6,829
113
Hakkını yemeyim bana kendi yazdı 50 atmıştı bide sahtekar falan ama ben seviyodum muhabbetini kaç kere etiket attım yeni bi sayfa açalım eskinin üstünü çizelim diye gelmedi gurur yaptı sahtekar dostumuz
Onun yapacağı gururun kalıbını… dost güldürme beni :)

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Aynen dost nikini sen çözdün ama bende işte dediğim gibi konuda sahtekarlığını çözdüm etiket ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...