- 48,705
- 53,259
- 113
Ben atayım enıste sıkıntı yokiskorpitin gbt yi sorgulatmaya gıttın sandık dost
Ben atayım enıste sıkıntı yokiskorpitin gbt yi sorgulatmaya gıttın sandık dost
Sahtekar bi model dost sabah 10 da payfixler şenlenir diye repliği ile meşhurdur kendileribeyler bu mahoaga muhabbeti ne hemen hemen her konuda adı geçiyor
didierdrogba erdalbakkal vardı bunalrı hatırlar mısın dostbeyler bu mahoaga muhabbeti ne hemen hemen her konuda adı geçiyor
erdalbakkalı hatırlıyorumdidierdrogba erdalbakkal vardı bunalrı hatırlar mısın dost
Haber verdim dost 12 kişilik tim yola cikti gerekli bilgileri vercekiskorpitin gbt yi sorgulatmaya gıttın sandık dost
ehh dost didierdrogba pikachuydu dosterdalbakkalı hatırlıyorum
Kalıpsız bi dostehh dost didierdrogba pikachuydu dost
erdalbakkal raichu hali
mahoagada gorochu haliydi dost
kendı elektırıgınde kavruldu gıttı
sahtekar bı dostumuz
Yalnız ben foruma takilmasam dost o daha burda ekmek yerdi ustune çok oynadık dayanamadı baskıya yol aldı gittiehh dost didierdrogba pikachuydu dost
erdalbakkal raichu hali
mahoagada gorochu haliydi dost
kendı elektırıgınde kavruldu gıttı
sahtekar bı dostumuz
Onun umrunda mı sence dost o kadar umrunda olsa 3-4 farklı hesapla gelmezdi bi kere giderdi eyvallah derdi yüzsüz dost oYalnız ben foruma takilmasam dost o daha burda ekmek yerdi ustune çok oynadık dayanamadı baskıya yol aldı gitti
hesabı nasıl onaylatıyor başka tc lerle miOnun umrunda mı sence dost o kadar umrunda olsa 3-4 farklı hesapla gelmezdi bi kere giderdi eyvallah derdi yüzsüz dost o![]()
Onaylatmıyor ya da fake tc dir onu tam bilmiyorum dosthesabı nasıl onaylatıyor başka tc lerle mi
dost bız onu daha ne zaman yakaladık ele vermedık senle bı gece %90 o dıyodumYalnız ben foruma takilmasam dost o daha burda ekmek yerdi ustune çok oynadık dayanamadı baskıya yol aldı gitti
Hakkını yemeyim bana kendi yazdı 50 atmıştı bide sahtekar falan ama ben seviyodum muhabbetini kaç kere etiket attım yeni bi sayfa açalım eskinin üstünü çizelim diye gelmedi gurur yaptı sahtekar dostumuzOnun umrunda mı sence dost o kadar umrunda olsa 3-4 farklı hesapla gelmezdi bi kere giderdi eyvallah derdi yüzsüz dost o![]()
Söylüyor ama hiç göndermiyor dimidost bız onu daha ne zaman yakaladık ele vermedık senle bı gece %90 o dıyodum
sonra bana ozelden yazmıs 130 tl kazandım dostum payfıx yazarmısın sana da atayım
orda taslar yerıne oturdu dost kesınlestı bak sonra dedı 5k kazandımsınema ıcınde sınemayı cok sevıyo dost
ama yanlıs yonetmenlere oynuyo
Onun yapacağı gururun kalıbını… dost güldürme beniHakkını yemeyim bana kendi yazdı 50 atmıştı bide sahtekar falan ama ben seviyodum muhabbetini kaç kere etiket attım yeni bi sayfa açalım eskinin üstünü çizelim diye gelmedi gurur yaptı sahtekar dostumuz
Aynen dost nikini sen çözdün ama bende işte dediğim gibi konuda sahtekarlığını çözdüm etiket ettimdost bız onu daha ne zaman yakaladık ele vermedık senle bı gece %90 o dıyodum
sonra bana ozelden yazmıs 130 tl kazandım dostum payfıx yazarmısın sana da atayım
orda taslar yerıne oturdu dost kesınlestı bak sonra dedı 5k kazandımsınema ıcınde sınemayı cok sevıyo dost
ama yanlıs yonetmenlere oynuyo
Yok be bilader bir kere gonderdi sonra meşhur sinemanin repliği ile aramızdan ayrıldı Sabah 10 da payfixler şenlenir repliğiSöylüyor ama hiç göndermiyor dimi![]()
Helal olsun ona beklemezdim göndermesiniYok be bilader bir kere gonderdi sonra meşhur sinemanin repliği ile aramızdan ayrıldı Sabah 10 da payfixler şenlenir repliği