- 48,705
- 53,259
- 113
Bi biz alamadık mahodan
Bende alamadım dostBi biz alamadık mahodan
Bide kendi yazdı dmden sinemayı ayikmadi o sert kayaya çarptıHelal olsun ona beklemezdim göndermesini![]()
yok dost burdayım oynadığım maçları izlemeyi seviorm kuponu atıp izliorm@siyahbeyaz106 dostumuzda kupon kazanınca kayboluyor her gelen kupondan sonra balkonda bi keyif sigarası seziyorum ben![]()
Son yaptığı sinema gişe rekoru kırdıysa ondan güzellik yapmak istemiştir dostBide kendi yazdı dmden sinemayı ayikmadi o sert kayaya çarptı
evet kral geldi gibiKupon geldı sanırm
Daha neyi izliyon dost 30 sayı çıkmış 2dk varyok dost burdayım oynadığım maçları izlemeyi seviorm kuponu atıp izliorm![]()
alışkanlık dostDaha neyi izliyon dost 30 sayı çıkmış 2dk var![]()
Biletler tükenmişti dost bana da en önden izleme şerefine nail etti sonra bi anda yok oldu dostSon yaptığı sinema gişe rekoru kırdıysa ondan güzellik yapmak istemiştir dost![]()
dost 100 lük bi prenses al da linki at madem ızleyelımalışkanlık dost![]()
Yeni sinemanın senaryosunu yazıyordur dost damlar yakında bomba gibiBiletler tükenmişti dost bana da en önden izleme şerefine nail etti sonra bi anda yok oldu dost
tamam dostum alıyorumdost 100 lük bi prenses al da linki at madem ızleyelım
100 lıra zarardan bı sey olmaz dost
yok olmadı dost yolda kaldı yanlıs aksettırme olayı hangı yolda kaldı soyleyemeden ınternetı bıttı sahtekar dostumuzunBiletler tükenmişti dost bana da en önden izleme şerefine nail etti sonra bi anda yok oldu dost
kac verdı soyleme dost ızleyelım bakalım heyecanla enıste gelır sımdı prenses lafını duydutamam dostum alıyorum
Elde avucta senaryo yazcak sinema kalmadı dost çok bekledik yazacağı senaryoya puan vermeyi rezil olurum diye sayfaları silmiş dostYeni sinemanın senaryosunu yazıyordur dost damlar yakında bomba gibi![]()
Bencede ss atma dost direk link at kendimiz görelimkac verdı soyleme dost ızleyelım bakalım heyecanla enıste gelır sımdı prenses lafını duydu