- 111,639
- 62,852
- 113
Vallami iyi olmus la.bakmadim konuya bakim daha yeni kalktimbosver dayı ya anlayanda kaybedıyo anlamayandatamer kurtarmıs parayı
Vallami iyi olmus la.bakmadim konuya bakim daha yeni kalktimbosver dayı ya anlayanda kaybedıyo anlamayandatamer kurtarmıs parayı
Nerden biliyon la aradinmi.konuda hic bisi yazmamisbosver dayı ya anlayanda kaybedıyo anlamayandatamer kurtarmıs parayı
yok yazmıs yav 9 gibi bankaya gıttım 20 dk da cozduler dıyeNerden biliyon la aradinmi.konuda hic bisi yazmamis
Tmm gordum eyw.tokatliyim simdi onu umarim bitmemistir parasiyok yazmıs yav 9 gibi bankaya gıttım 20 dk da cozduler dıye
yaktık basını tamerın deseneTmm gordum eyw.tokatliyim simdi onu umarim bitmemistir parasi
o sitede strese girerim ben toprağmBro bu isi iyi beceriyorsun.git hovardaya 1 k atda roll yap la adam 29u 1 k yapmis yine helal vallahi.sansin daim olsun
çok zor toplayamazıllawarra fena dagılmıs 17 farktan nbasıl toplıcak bakalım
ayıp yanı ılk per 24-22 2.per 9 sayı atıp 30 yıyo degısık bı sınemaçok zor toplayamaz
Geldibence gideri var
sorbe parası çıktı
her konuya yazıyoz bıze cevap vermıyon dayı parayı bulunca butun ıstanbul beyefendılıgını kaybedıyon
Dun cok vrrdim 2 k cikarmam lazimsorbe parası çıktı
Ya erhan az öte ya az öte yaher konuya yazıyoz bıze cevap vermıyon dayı parayı bulunca butun ıstanbul beyefendılıgını kaybedıyon
devam etsen basketler gelmıs sabah 2k ustune gıtcekmıs paragece aslında dallasın yenerine gircektim 4 oran vardı ilk yarı bittiğin de
Cok verdim dun aksam cokkher konuya yazıyoz bıze cevap vermıyon dayı parayı bulunca butun ıstanbul beyefendılıgını kaybedıyon
siz yeter dediniz diye bıraktım yoksa ben devam edecektimdevam etsen basketler gelmıs sabah 2k ustune gıtcekmıs para