- 90,714
- 100,283
- 113
Eskiden 100 tl açar 2 adım oynar kasa 50k olurduAhhh ahhh eskide kaldı bee @Enişte
Eskiden 100 tl açar 2 adım oynar kasa 50k olurduAhhh ahhh eskide kaldı bee @Enişte
O gençlik yillarimizdı dost 😁Eskiden 100 tl açar 2 adım oynar kasa 50k olurdu
Çin işkencesiNe bitmez macmis
Enişte o slot vermeden bizi bitirecekVbette son 3 gafta da 4 kez 15 ftn 3 kez 10 ftn bonus ekledi hiçbiri bonusa girmeden bitti paralar şaka gibi gerçekten yani 6000 para yatırmış bonus 7 liradan çevirdik yani yaklaşık 1300-1400 spinde hiç bonusa girmeden bitti bu pragmatıc esegın a na su kaçırdı artık
Enişte Pragmatic eskiden 1 sana 1 bana diyordu şimdi hep bana yok sana diyor . Spordan devam etmek lazımVbette son 3 gafta da 4 kez 15 ftn 3 kez 10 ftn bonus ekledi hiçbiri bonusa girmeden bitti paralar şaka gibi gerçekten yani 6000 para yatırmış bonus 7 liradan çevirdik yani yaklaşık 1300-1400 spinde hiç bonusa girmeden bitti bu pragmatıc esegın a na su kaçırdı artık
Anlamıyorum dayı gerçekten anlamıyorum bak try cüzdanda kendim para yüklüyorum çevrim yapılıyor yani geçen gün 280 kayıp ekledi 23 bin tl ilk slot oynamışım yazıyor üstte 23 bin tl de en yüksek kazanç 1900 tl verdiEnişte o slot vermeden bizi bitirecek
Onu hiç çözemedim enişteAnlamıyorum dayı gerçekten anlamıyorum bak try cüzdanda kendim para yüklüyorum çevrim yapılıyor yani geçen gün 280 kayıp ekledi 23 bin tl ilk slot oynamışım yazıyor üstte 23 bin tl de en yüksek kazanç 1900 tl verdihadi yine çevrim yaptık 1 saatten fazla oynadık falan bu ftn olayı tam soygun yav nasıl olur 1 kez bonus yapmaz ilginç para vermesi de gectık artık
Bende sana tavsiye olsun ftn verince rhinho oyna ama en eski sürümü megaways olmayan bn çok ondan çektim.respin deligibi veryrAnlamıyorum dayı gerçekten anlamıyorum bak try cüzdanda kendim para yüklüyorum çevrim yapılıyor yani geçen gün 280 kayıp ekledi 23 bin tl ilk slot oynamışım yazıyor üstte 23 bin tl de en yüksek kazanç 1900 tl verdihadi yine çevrim yaptık 1 saatten fazla oynadık falan bu ftn olayı tam soygun yav nasıl olur 1 kez bonus yapmaz ilginç para vermesi de gectık artık
Bol şansNorthside Wizards (Kadınlar)
Darwin Salties (Kadınlar)
3, çeyrek ev yener
4,3milyonda ben 3 defa pragmatikte makswin aldm oda eskiden 5000* dışında tirt3 milyonluk oyun oynamışım bu zamana kadar toplasan 150-200 bin arası yatırım vardır henüz daha 15 bin tl almış değilim slottan vbette aga nasıl bir bela bu amina çakayımEkli dosyayı görüntüle 551832