Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Skorbet 500 TL Deneme Bonusu (Yatırımsız)

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,262
53,024
113
Deneme bonusu artik 1 kat cevrimli olsa bile almıyorum 50kat cevrim 100 kat cevrim insan çok değerli bir mahlukattir bunun bilincinde olmak lazım

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
487
208
43
50 kat çevrim vermiş adi köpekler birde belirli sağlayıcı demiş sizin ben kolay kolay beddua etmem cidden çok içten söylüyorum. Allah belanızı versin.

aaass

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
337
152
43
50 kat çevrim vermiş adi köpekler birde belirli sağlayıcı demiş sizin ben kolay kolay beddua etmem cidden çok içten söylüyorum. Allah belanızı versin.
Kanka pragmatic hacksaw vs vs kaç tane sağlayıcı var bir önceki sitenin bonusuda 50x çevrim 2k çekim sitede problemliydi zaten insanlar abanmış bonusu almak için bu çok daha makul gibi

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
487
208
43
Kanka pragmatic hacksaw vs vs kaç tane sağlayıcı var bir önceki sitenin bonusuda 50x çevrim 2k çekim sitede problemliydi zaten insanlar abanmış bonusu almak için bu çok daha makul gibi
Tamam bende baktım Netent de var sevdiğim sağlayıcılar arasındadır ama deneme bonusu siteyi baştan sona denemek için verilir. Benim kızdığım konu bu

berny49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,909
519
113
Davet ettıler dıyın canlıya 300 tl tek kat cevır 1000 vek ben aldım cektım

escobar1312

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
470
269
63
Arkadaşlar olumsuz yorumlara bakıp Ümit kirmayin cebimde 1 kuruş bile yoktu aldım sans işte yaver gitti 50 kat çevirdik 2500 den fazlası bile kaldı sitede çekim gelir umarım bilgilendiririm

murat1200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,007
366
83
Kod gelmiyor ayni durumu yaşayan var mi

Sametrt

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,051
260
83
Şansa bak 50 kat çevirdik 500 ü

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,564
1,466
113
Arkadaşlar olumsuz yorumlara bakıp Ümit kirmayin cebimde 1 kuruş bile yoktu aldım sans işte yaver gitti 50 kat çevirdik 2500 den fazlası bile kaldı sitede çekim gelir umarım bilgilendiririm
Durum nedir aldın mı çekimi