- 2,472
- 2,017
- 113
skorbet500.com
Dostlar 500 tl deneme bonusu belli saglayicilarda geçerli 50 katı çevrimi var 2500 tl cekimli bol şans
Dostlar 500 tl deneme bonusu belli saglayicilarda geçerli 50 katı çevrimi var 2500 tl cekimli bol şans
Çevrime bak kdksososkorbet500.com
Bu nasıl bi bonus reisimskorbet500.com
Kanka pragmatic hacksaw vs vs kaç tane sağlayıcı var bir önceki sitenin bonusuda 50x çevrim 2k çekim sitede problemliydi zaten insanlar abanmış bonusu almak için bu çok daha makul gibi50 kat çevrim vermiş adi köpekler birde belirli sağlayıcı demiş sizin ben kolay kolay beddua etmem cidden çok içten söylüyorum. Allah belanızı versin.
Tamam bende baktım Netent de var sevdiğim sağlayıcılar arasındadır ama deneme bonusu siteyi baştan sona denemek için verilir. Benim kızdığım konu buKanka pragmatic hacksaw vs vs kaç tane sağlayıcı var bir önceki sitenin bonusuda 50x çevrim 2k çekim sitede problemliydi zaten insanlar abanmış bonusu almak için bu çok daha makul gibi
Sahte site ödeme bile yapmıyor kazanma ihtimalin bile yokskorbet500.com
Tarafınıza iletilen davet mesajını rica edebilir miyim_?Davet ettıler dıyın canlıya 300 tl tek kat cevır 1000 vek ben aldım cektım
2500 TL yatırım şartı ile veriyorskorbet500.com
Canlıdan alınıyor galibaÜye olduk eklenmedi
Durum nedir aldın mı çekimiArkadaşlar olumsuz yorumlara bakıp Ümit kirmayin cebimde 1 kuruş bile yoktu aldım sans işte yaver gitti 50 kat çevirdik 2500 den fazlası bile kaldı sitede çekim gelir umarım bilgilendiririm