- 23
- 12
- 3
beyler çekim kısmında kimlik veriliş tarihi istiyor yeni kimliklerde veriliş tarihi diye bir şey yok dogum tarihi yazsak oluyormu
Geçerlilik tarihini yaz bro sende bu ne garip soru dogum tarıhı ne alaka oraya xkxkkdbeyler çekim kısmında kimlik veriliş tarihi istiyor yeni kimliklerde veriliş tarihi diye bir şey yok dogum tarihi yazsak oluyormu
Ahahahaa ne alakabeyler çekim kısmında kimlik veriliş tarihi istiyor yeni kimliklerde veriliş tarihi diye bir şey yok dogum tarihi yazsak oluyormu
hangı oyunda yaptın kardesımLa bakıye 3 bin 2500 cekım verdım 500 hesapta kaldı dogrumu yaptık
Yoksa 3 mü çekecektim
Sweet bonanza x Maxhangı oyunda yaptın kardesım
DuzelmedimiBilgileri günceledim hala böyle canlı destek sayfayı yenileyin düzelecek diyor taycida deyiştik deyişen birşey yok böyle işin a...
PTT elden de veriyo acilse sabah gitsin pazartesiPTT ile dostum telgraf çekiyorlar
kanka desteğe soruyorum inatla veriliş tarihi diyor son gecerlilik olmaz diyor dellendirdi beniGeçerlilik tarihini yaz bro sende bu ne garip soru dogum tarıhı ne alaka oraya xkxkkd
Ben 400 k cevrim yaptim 😂benimde gecmedi halaBeyler kasa 20 k ana bakiyeye geçmedi hala nasıl yapıyoruz bilgi verir misiniz
Ceviriyim mı daha
Ben talep verdim beklemede diyor suanSon 2 saattir cekim yapabilen var mi