- 16,997
- 15,733
- 113
Canlı destege bağlan doğrulama yapmıştım kontrol edermisiniz de hallediyor hemenHıcam kimlik doğrulaman ne kadar sürdü bilgi verirsen
Canlı destege bağlan doğrulama yapmıştım kontrol edermisiniz de hallediyor hemenHıcam kimlik doğrulaman ne kadar sürdü bilgi verirsen
Eyvallah reis olduYok virusbete gir para yatırmayı sec oradan trc20 tikla orda adres vericek o adresi kopyala sonea diğer siteye ayni yontemle çekim ver miktari yaz kopyaladigin adresi yapıştır benim kripto hesabim yok bu sekilde yaptim tabi cekerken kripto cekim istermi onu bilemem
Kanka çevrim bitince bakiye 500 emi sabitleniyor1610 cekim verdim bakalim yiceklermi
Kankam kripto ile yatırımsız çekiliyor eğer kripto ile çekmek istemeyen olursa yatırımlı olarak cekiliyorla baba milleti 2 k dan edecen 1000 tl için 2 k yatırılırmı etme gözünü seviyim kaldır şunu
10 kat çevrim sonrası çekim yapabilirsin kral kripto ile 500 çekiliyor havale ile 2k yatır 3k Çek şeklinde oluyor ödüyorlar sorunsuz kazanların %90 ödeme aldıÇevrim bitti 960 lira var çekim havale oşmuyormu
Kanka virüs domain nedirYok virusbete gir para yatırmayı sec oradan trc20 tikla orda adres vericek o adresi kopyala sonea diğer siteye ayni yontemle çekim ver miktari yaz kopyaladigin adresi yapıştır benim kripto hesabim yok bu sekilde yaptim tabi cekerken kripto cekim istermi onu bilemem
Kardeş virüs domain ne bulamadımKriptosu olmayanlar bı arkadaş bana tavsiye etti virüsbete yatırım yapılıyor bakiye oraya geçiyor orda bı kat çevirip havale ile çektim haberiniz olsun
Adres ne virüsbetKriptosu olmayanlar bı arkadaş bana tavsiye etti virüsbete yatırım yapılıyor bakiye oraya geçiyor orda bı kat çevirip havale ile çektim haberiniz olsun
Kriptoyla da yatirim istiyor hikaye bu siteye manyakmisinizKankam kripto ile yatırımsız çekiliyor eğer kripto ile çekmek istemeyen olursa yatırımlı olarak cekiliyor
Ya yatırımsız çeken adamlar yalan mı söylüyor arkadaşım bak baştan sona kaç kişi çekmişKriptoyla da yatirim istiyor hikaye bu siteye manyakmisiniz
Site ödüyor bizde cektik kimlik ön arka istiyor sadeceKimlik doğrulama yapmadan çekim izni verilmiyor milleti kandırma. Sitenin adamı bu çocuk
Hayır la sitenin CEO'suyum ben elemanı filan ayıp oluyor koskoca CEO hakkında böyle konuşma lütfen 😀Kimlik doğrulama yapmadan çekim izni verilmiyor milleti kandırma. Sitenin adamı bu çocuk
Çıkan uyarıyı atla ödüyorKriptoyla da yatirim istiyor hikaye bu siteye manyakmisiniz