Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Skorsky 1111 TL Deneme Bonusu

omr1929

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
69
23
8
Yok virusbete gir para yatırmayı sec oradan trc20 tikla orda adres vericek o adresi kopyala sonea diğer siteye ayni yontemle çekim ver miktari yaz kopyaladigin adresi yapıştır benim kripto hesabim yok bu sekilde yaptim tabi cekerken kripto cekim istermi onu bilemem
Eyvallah reis oldu

Esse1929

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,068
479
83
Çevrim bitti 960 lira var çekim havale oşmuyormu

Esse1929

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,068
479
83
Yok virusbete gir para yatırmayı sec oradan trc20 tikla orda adres vericek o adresi kopyala sonea diğer siteye ayni yontemle çekim ver miktari yaz kopyaladigin adresi yapıştır benim kripto hesabim yok bu sekilde yaptim tabi cekerken kripto cekim istermi onu bilemem
Kanka virüs domain nedir

tolgahankbn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
465
199
43
10 kat cevrimden sonra 1k altı olursa cekemiyormuyuz

omr1929

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
69
23
8
Kriptosu olmayanlar bı arkadaş bana tavsiye etti virüsbete yatırım yapılıyor bakiye oraya geçiyor orda bı kat çevirip havale ile çektim haberiniz olsun

Gokhandgnc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,999
15,735
113
Bakın simdi bastan anlatayim tek tek 10 kat cevirdiniz bakiye 1000 oldu yada üstü yada 1000 alti onu slotta 1000 yapın sonra trc 20 kripto ile 500 tl cekim verin orda bir uyari cikacak ona aldirmayin kimlik dogrulama yapın on arka şeklinde yaptiktan sonra destege bağlanın kimlik dogrulamasi yaptım kontrol edebilirmisiniz diye yazin sonra cekim verin kripto adresi yoksa virusbet sitesi uyeliginiz varsa yatırıma tiklayin trc20 secin orda cikan adresi diger cekiceginiz siteye para cekme trc20 yerine yazin bakiye virusbet hesabınıza gecsin 1 kat cevirin cekin

Capillatuss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
116
43
28
Siz anlamıyor musunuz. Kimlik doğrulama yapmadan çekime izin vermiyor. 5saat oldu doğrulama yapmadı Canlı destek ortada yok. Milleti kandırma