- 2,685
- 1,813
- 113
Ben bi elimde telefon bi elimde tombala çekiyorum makat makat bilmemSlot oynarken makattan ses çıkaran var mı arkadaşlar merak ediyorum
Ben bi elimde telefon bi elimde tombala çekiyorum makat makat bilmemSlot oynarken makattan ses çıkaran var mı arkadaşlar merak ediyorum
Ben delikli seviyorum tostKobrayı tut ıstırmasın okuldada delikti dimi pantolonun cebi
Bükeme deli oğlan anlayan anladı baş tacısın 🤣Nece konuşuyorsunuz dost
Seninki çifte kumar dostum dikkat et 500x boşa atınca yanlış yere vurmaBen bi elimde telefon bi elimde tombala çekiyorum makat makat bilmem
İnşallah küfür değildir bu .😁Bükeme deli oğlan anlayan anladı baş tacısın 🤣
Profilin yanında bak ne yazıyor. D.D.dd.Seninki çifte kumar dostum dikkat et 500x boşa atınca yanlış yere vurma
Yok be reis ne küfürü benim kimseye sanaldan küfürüm olmazİnşallah küfür değildir bu .😁
Vay enayiler vayProfilin yanında bak ne yazıyor. D.D.dd.
O zaman sana da bükeme dost 👍🏻😁Yok be reis ne küfürü benim kimseye sanaldan küfürüm olmaz
Kobrayı bağla boynuna 🤣Ben delikli seviyorum tost
Bükeme ayıktırma as yap demek ustaO zaman sana da bükeme dost 👍🏻😁
Kral okumadım ama haklısınDişlerinizi sıkar pozisyonda buluyor musunuz kendinizi.
Bende bu tik oluşturdu bazen çenemin ağrısına fark ediyorum.
Ne zaman slot oynasam dişlerimi sıkar pozisyonda buluyorum kendimi başına gelen varmı bu olay dostlar
Mıdı tenyoooo 😂dinle yok böyle bir şey hocam zanı
Ne demek mıdı tenyoo tenyo peçete markası var amaMıdı tenyoooo 😂
yoğun bir duygu patlamasıNe demek mıdı tenyoo tenyo peçete markası var ama
Anladım hocam yiyesin ozaman patlıcan musakkayı afiyetle 🤣yoğun bir duygu patlaması