- 19,245
- 20,822
- 113
Senin gibi desen daha iyiydi 😁Bazıları da forumda takılıyor
Senin gibi desen daha iyiydi 😁Bazıları da forumda takılıyor
Dübürüne saplayım öyle düşünenin 😁😁Hojam mokarını yesin kim sana kin güdüyorsa kazalara gelsin ekmek arabası çarpsın hepimiz kardeşiz
Teber olan zenginmiş ona sapla dostDübürüne saplayım öyle düşünenin 😁😁
Olur olur farketmez 😆😆Teber olan zenginmiş ona sapla dost
Dübür ne yav aynı coğrafyada yaşıyoruz ilk defa duydumDübürüne saplayım öyle düşünenin 😁😁
Çingene bir arkadaş vardı arka kapı demek 😆Dübür ne yav aynı coğrafyada yaşıyoruz ilk defa duydum
Benim hiç olmadı, Teberlerin memleketi olmasına rağmen.Çingene bir arkadaş vardı arka kapı demek 😆
İyiki olmamış her an suça sürüklenen çocuk olabilirdin dua et 😁Benim hiç olmadı, Teberlerin memleketi olmasına rağmen.
Ama yıl 2018-19 du balici bir oğlan çiğköfte parama çökmüştü, onu unutamam, bali çekmişti önümüzde de i*neİyiki olmamış her an suça sürüklenen çocuk olabilirdin dua et 😁
hesapladım hergün istisnasız 18 mesaj atmışşın dostBende 9 sene olacak burdayım 33k mesaj normal. Multi açan herif 1 senede 25k mesaj kasıyor. Boş boş konu açmayın valla yeter da . Yok dişini sıkıyon mu yok slot çevirirken domalıyon mu .
Normal bence 😁hesapladım hergün istisnasız 18 mesaj atmışşın dost![]()
siteler bari sigortamızı ödese emekli olurduk hayatımız bu işlerde geçtiNormal bence 😁
1 liradan free spin veren site, Sigorta mı öder dost 😁siteler bari sigortamızı ödese emekli olurduk hayatımız bu işlerde geçti![]()
Tamamda kanka nalaka aqDişlerinizi sıkar pozisyonda buluyor musunuz kendinizi.
Bende bu tik oluşturdu bazen çenemin ağrısına fark ediyorum.
Ne zaman slot oynasam dişlerimi sıkar pozisyonda buluyorum kendimi başına gelen varmı bu olay dostlar
Ben genelde güzel düşüsler olduğu zaman prensese at artık şu x i diye parmağımla aşağıyi gösteriyorum + bide 🐎 artık şu x i orispi prenses diyorumDişlerinizi sıkar pozisyonda buluyor musunuz kendinizi.
Bende bu tik oluşturdu bazen çenemin ağrısına fark ediyorum.
Ne zaman slot oynasam dişlerimi sıkar pozisyonda buluyorum kendimi başına gelen varmı bu olay dostlar
Selam 'ın aleykümBen genelde güzel düşüsler olduğu zaman prensese at artık şu x i diye parmağımla aşağıyi gösteriyorum + bide 🐎 artık şu x i orispi prenses diyorum