- 72,454
- 38,572
- 113
Ulan bir biz yatıramadık şuraya ya
Yeni freespin deneme bonusunda şartlar değişmişTekrar baglaniyim
Kusura bakma aga bakmadım.. inş bana eski şart geçerlidir ... Ozaman yatırım yapmaya değmez bence benim fikrimceYeni freespin deneme bonusunda şartlar değişmiş
Git kendi paranı bildiğin yere yatır 2x yap çek yaniKusura bakma aga bakmadım.. inş bana eski şart geçerlidir ... Ozaman yatırım yapmaya değmez bence benim fikrimce
Degişmiş aga min Max 5katı yapmışlar 2x kaldırıpbiz dün aldık şartlar eski şartlar olması lazım
Çöp daha da yatirilmazDeğerli üyemiz, Bonus kazancınız ile minimum 1.000₺, maksimum 2.500₺ çekim yapabilirsiniz. Çekim işlemi gerçekleştirebilmeniz için, kazancınız kadar yatırım sağlamanız gereklidir. Yatırım işleminizin ardından bonus miktarınızı anında çekebilirsiniz. Ana paranızın 1 katı çevrim şartı mevcuttur. Yatırım tutarınızın minimum maksimum 5 katına kadar çekim işlemi sağlayabilirsiniz.
Olum bu nasıl bi delilik seviyesi lan.kendi kendine konusani gordumde kendi msjlarina kendisi cvp beğenide ilk gordum awkGit kendi paranı bildiğin yere yatır 2x yap çek yani
Makara yapmadım la bro az yukarı bak adam kendi kendine yazismis cvp yazmış awk
evet gordumMakara yapmadım la bro az yukarı bak adam kendi kendine yazismis cvp yazmış awk
Kendi cevaplarıma ekleme yapıyorum knk o an aklıma gelmeyeni ekliyorum .. en azından mantıklı konuşana deli demeyin bari akOlum bu nasıl bi delilik seviyesi lan.kendi kendine konusani gordumde kendi msjlarina kendisi cvp beğenide ilk gordum awk
şartlar değiştii evetUlaan yatırdım 2500 şimdi kalan 2500 min Max 5 katı diyor