Sen yine bir sor890 verdi 1 k yatırıp 1 kat cevririp komple ceksem olur mu acana
Yok 1 yatır 1 k Çek kalan ana parayı min 2 katı.max 5 kati yap cek890 verdi 1 k yatırıp 1 kat cevririp komple ceksem olur mu acana
Sorma birader ya 2300 orda duruyor öyle o bana bakiyor ben onaSüresi fln yoktur dimi bendede para yok bulana kdr bşy olurmuki
Biz bunu bir çeksek devamı gelecek 1049 da bende var ne kadar çıktıysa o kadar yatırım istiyorSorma birader ya 2300 orda duruyor öyle o bana bakiyor ben ona
Canlıya bağlan düzeltiyor Çünkü dondurmuşEkli dosyayı görüntüle 981727
şöyle bir hata alıyorum
site o kadar çok kasıyoki canlıya bağlanmıyordu sıcak yatağımdan kalkıp bilgisayara geçtim vallaCanlıya bağlan düzeltiyor Çünkü dondurmuş
Hahahahhahhasite o kadar çok kasıyoki canlıya bağlanmıyordu sıcak yatağımdan kalkıp bilgisayara geçtim valla
Para bulursak öyle yaparızÇekim yapınca işlem sonuçlanana kadar bekleyin öyle ana parayla oynayın
canliya baglan cekimi acsinlar. sonucu da laylas bizimle lutfenEkli dosyayı görüntüle 981727
şöyle bir hata alıyorum
canlıya bağladım 5 dk dır geri yazmıyorlar bekliyorumcanliya baglan cekimi acsinlar. sonucu da laylas bizimle lutfen
Bir kere de para bizi bulsa keşkePara bulursak öyle yaparız
yazarlarcanlıya bağladım 5 dk dır geri yazmıyorlar bekliyorum
1049 lira para çıktı 1049 lira yatırmam gerekiyormuş düşürüp yatırsam şunu devamı gelecekBir kere de para bizi bulsa keşke
Ben bu siteye ilk başta hiç güvenemedim o yüzden kaybettim çünkü spin alıyordum paso 50 100x atıyordu o yüzden sıfırladım ama çekenler varmış umarım bulursun dost1049 lira para çıktı 1049 lira yatırmam gerekiyormuş düşürüp yatırsam şunu devamı gelecek
1080 tl talep verdik bekliyorum gelirse ana parayla devam edeceğimyazarlar