Sahte bence kanka 2 yaptim bende ama güvenemiyorumkasa 1 k beyler güvenılır mı yatırım yapan var mı
Minimum 1000 Max 2500 diyor 1000 yatırım istiyor yatırımın min 2 Max 5 katı diyor anlayan varmıSahte bence kanka 2 yaptim bende ama güvenemiyorum
Simdi diyelim 2000 kazandın 2000 yatırcan bi kat çevircen min 4000 max 10000 çekim dıoMinimum 1000 Max 2500 diyor 1000 yatırım istiyor yatırımın min 2 Max 5 katı diyor anlayan varmı
S.s atarmısınÇektim boş konuşanlara iki misli
SS varsa atsana dostumbeyler yatırdım yatırdıgımı cektım ama ana parayı kaybettım güvenilir site yatırabılırsınız
3 mesajinda bu siteninbeyler yatırdım yatırdıgımı cektım ama ana parayı kaybettım güvenilir site yatırabılırsınız
Aynen eleman pek güven vermedi3 mesajinda bu sitenin
😄😄Çok açıklayıcı olmuş biraz sil
Kimsenin ekmeğinde gözümüz yok dostum merak etme risk aldım yatırdım site dolandırıcı değilmiş insanlara faydamız dokunsun diye bilgilendirme yapıyoruz ben bu foruma yeni üye oldum görselleri bırakıyorum bol kazançlar3 mesajinda bu sitenin
Arkadaşım 1 aydan fazla olmuş üye olalı ilk mesajı bu siteyle alakalı yazınca öyle anlaşiliyorKimsenin ekmeğinde gözümüz yok dostum merak etme risk aldım yatırdım site dolandırıcı değilmiş insanlara faydamız dokunsun diye bilgilendirme yapıyoruz ben bu foruma yeni üye oldum görselleri bırakıyorum bol kazançlar