Al bilge insan 😀
Ekli dosyalar
-
244.9 KB Görüntüleme: 205
-
204.2 KB Görüntüleme: 198
Bonusu alırken telegramın yönlendirdiği yerde kod var mı reis, telegramım yok alamıyorum bonusu2500 YATIRMADIĞINA EMİNİM 1000 DENERSİN DOĞRU YALAN KONUŞ BENİM BAKİYEM YEMİN EDERİM 5000 OLDU AMA YALANDAN 1000 E İNDİRDİM DENEMEK AMAÇLI AMA ÖDEDİ
Hayır yok. Sitenin tokeninden direk bota girmen gerek oyle eklenıoBonusu alırken telegramın yönlendirdiği yerde kod var mı reis, telegramım yok alamıyorum bonusu
Dolandırıcı olduğuna dair kanıt var mi elinde senin gibiler yüzünden site sağlam bile olsa nasıl olsa ödemiyor diye millet bakiyesini sifirliyor sonrada sitenin sağlam olduğunu görünce ana avrat sövüyor bil diye istedim öyle bilip bilmeden dolandırıcı demeyinyatırmadım zaten arkadaşlarımın da dolandırılmasını ,istemem sende dolandırılma mesela
ana parayida hesbainda birsktimi dostİşleme alındı krolar
Birakdi işte onunda işte min 2 katı yaparsam cekicem inşallahana parayida hesbainda birsktimi dost
telegramda 4 5 kişi ödemelerini alamış ordan yazdım dostum ben boş konuşmam 3 5 kişiye öderse de bir şey diyememDolandırıcı olduğuna dair kanıt var mi elinde senin gibiler yüzünden site sağlam bile olsa nasıl olsa ödemiyor diye millet bakiyesini sifirliyor sonrada sitenin sağlam olduğunu görünce ana avrat sövüyor bil diye istedim öyle bilip bilmeden dolandırıcı demeyin
2 oran tekli bul bas gelir ins telegramda yaziyor baya kisi odeme alamamis bende diyorum.sen dahil 3-5 kisiye oduyo diye goz boyyaip sonra odemeyecekmi diyeBirakdi işte onunda işte min 2 katı yaparsam cekicem inşallah
bende ondan killandim kardesim o kadar ceken vardir hemen nasil talebe baktilar anlamadimO DEĞİL DE 20:56'DA 2500 TL' YATIRMIŞ 20 57'DE 2500 TL ÇEKMİŞ VE ONAYLANMIŞ ANINDA 1 DAKİKADA