Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotrun Deneme Bonusu

rcpgdk315

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
161
69
28
Adam hangi senede kaldıysa 2500 ü çok büyük para sanıyor
Sanki 250k attik dedik 😀

fermanex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,914
2,924
113
yatırmadım zaten arkadaşlarımın da dolandırılmasını ,istemem sende dolandırılma mesela
Dolandırıcı olduğuna dair kanıt var mi elinde senin gibiler yüzünden site sağlam bile olsa nasıl olsa ödemiyor diye millet bakiyesini sifirliyor sonrada sitenin sağlam olduğunu görünce ana avrat sövüyor bil diye istedim öyle bilip bilmeden dolandırıcı demeyin

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,316
3,594
113
Dolandırıcı olduğuna dair kanıt var mi elinde senin gibiler yüzünden site sağlam bile olsa nasıl olsa ödemiyor diye millet bakiyesini sifirliyor sonrada sitenin sağlam olduğunu görünce ana avrat sövüyor bil diye istedim öyle bilip bilmeden dolandırıcı demeyin
telegramda 4 5 kişi ödemelerini alamış ordan yazdım dostum ben boş konuşmam 3 5 kişiye öderse de bir şey diyemem

kemalk1

Yeni üye
Yeni Üye
6
4
3
kasa 1 k oldu 1 yatırdım 1 k çektım kalan 1 k ana parayı kaybettım site ödeme yapıyor ss atıyoruz ınanmayan adam gene inanmıyor

Sanane41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
561
261
63
O DEĞİL DE 20:56'DA 2500 TL' YATIRMIŞ 20 57'DE 2500 TL ÇEKMİŞ VE ONAYLANMIŞ ANINDA 1 DAKİKADA