- 3,538
- 3,229
- 113
Bak işte site adamı deyincede millete kiziyon asalak mısın oğlum site adamisin işte hatta direkt sitesin 😂😂😂😂😂sen yatır senin parana el koymassam neyim site direk benim olum benimm benim
Bak işte site adamı deyincede millete kiziyon asalak mısın oğlum site adamisin işte hatta direkt sitesin 😂😂😂😂😂sen yatır senin parana el koymassam neyim site direk benim olum benimm benim
Onun sıkıntıları var kanka bu ara@TestoHaylan06 bi destek olda şunu cekelim dost
evet sağol dııdjdjdjs inşödeyecekler korkma
Bi günümüz bir günümüzü tutmuyorki . Kanka zaten . Sen yatırım yapıp çekersen el atarsın ozaman büyük ihtimalleOnun sıkıntıları var kanka bu ara
1240 tl yatırdın 1240 tl gerimi çektin kardeş yatırdığın para hesaptamı bıraktılar konuyı anlamadımÖdedi arkadaşlar
Kaç dk sürdü kralÖDEME YAPTI AMA ANA PARA KAYIP MAALESEF
Kanka bu ikileme nasıl düştüm ben iki dakikada 😂tmm hallederizBi günümüz bir günümüzü tutmuyorki . Kanka zaten . Sen yatırım yapıp çekersen el atarsın ozaman büyük ihtimalle
Eyvallah kanka biz bizi biliyoruz çünkü 🤣Kanka bu ikileme nasıl düştüm ben iki dakikada 😂tmm hallederiz
Beni dolandirsa bile forumdaki köklü dostlarim dolandirsin yanlış anlama temsili cümle 😂Eyvallah kanka biz bizi biliyoruz çünkü 🤣
Yatırdığını geri çekiyorsun hemen talep veriyorsun canlı destekten çekim açtırıp 20 dakika kadar falan sürdü çekim rezerve edildi yazdıktan sonra oyunlar da aktif oluyor tekrar rezerve edildi yazdı mı bil ki paran geliyor hemenKaç dk sürdü kral
Aman aman düşman g.tune bi namimiz var burada bizden uzak olsun dümen işi 🤣🤣Beni dolandirsa bile forumdaki köklü dostlarim dolandirsin yanlış anlama temsili cümle 😂
Valla dost eğilmeye korkar oldukAman aman düşman g.tune bi namimiz var burada bizden uzak olsun dümen işi 🤣🤣
bi egilsene😂Valla dost eğilmeye korkar olduk
Al işte burdada buldu 😂😂😂bi egilsene😂
Bi 30 40 k olsa dusenebilirim aslında bu minnak meblağ kurtarmaz 🤣Valla dost eğilmeye korkar olduk