- 3,428
- 4,134
- 113
2500 bonus var 2500 yatırıp sonra 2500 çekip icindekiylemi devam ediliyor yoksa cekmiorsum beş kat mi yapacan bişey anlamadım72 saat olduydu 2.5 yapalı 2.5 yatırıp çektim. ana para duruyor bakalım
2500 bonus var 2500 yatırıp sonra 2500 çekip icindekiylemi devam ediliyor yoksa cekmiorsum beş kat mi yapacan bişey anlamadım72 saat olduydu 2.5 yapalı 2.5 yatırıp çektim. ana para duruyor bakalım
Yatırdıgin parayı cekebildin mi sorun cikardilarmiKeşke öyle olsaydı Ben bastım tutturdum 1870 lira yaptım Ondan sonra batttım 5 katı Çevrim deyince
Yatırdıgin parayı cekebildin mi sorun cikardilarmi
[/ kaybettim Kral
2500 bonus var 2500 yatırıp sonra 2500 çekip icindekiylemi devam ediliyor yoksa cekmiorsum beş kat mi yapacan bişey anlamadım
valla hocam ben sizden bir sey anlamadim. ya wifiler sikintili sizde ya da multucisiniz. 10 kisiden 9u cekti yani burada.Yatırım yapma Multi diyorlar
Bir şey anlayacak durum yok dün ödediler bugün yolunda site Multi hayatta yapacağım en son şeyvalla hocam ben sizden bir sey anlamadim. ya wifiler sikintili sizde ya da multucisiniz. 10 kisiden 9u cekti yani burada.
multi derken salliyorum yurt wifisi kafe wifisi bile kullansan sikinti. neyse bende verdim simdi cekim bakalim ne olacak.Bir şey anlayacak durum yok dün ödediler bugün yolunda site Multi hayatta yapacağım en son şey
Sorunsuz alırsın umarımmulti derken salliyorum yurt wifisi kafe wifisi bile kullansan sikinti. neyse bende verdim simdi cekim bakalim ne olacak.
rezerve edildi diyor ne demekse artikSorunsuz alırsın umarım
Fs min 750 olmalı çıkmalı benim 700 çıktı ona rağmen ödediler Multi açıp vermiyor diyorsunuz şaka gibisiniz be
Aynısı bana dedi namussuz alçaklar ilk defa bu sitenin ismini hayatımda ilk defa duydum üye oldum 2250 TL yaptım yatırdım bakiyeyi Multi diye sildiler 5 katı en düşük çekim koydular ana bakiyeye alçak namussuzlarOk yeni üye. Oğlum Multi filan yok onu bırak ana para 5x çekim limiti nedir boş yapma
Geçmiş olsun brocum aynısıni bana da yaptılar şikayet acicam diyince yatırım çekim geçmişi bile silindi sitede kiAynısı bana dedi namussuz alçaklar ilk defa bu sitenin ismini hayatımda ilk defa duydum üye oldum 2250 TL yaptım yatırdım bakiyeyi Multi diye sildiler 5 katı en düşük çekim koydular ana bakiyeye alçak namussuzlar
Öyle dedi zaten ana parayı da bonusuda sildi engelledi destekYatırım yapma Multi diyorlar
Başkan o zaman olduda 2250 TL'yi 5 katı yapsak imkansız onuda vermezler namussuzlar değil miGeçmiş olsun brocum aynısıni bana da yaptılar şikayet acicam diyince yatırım çekim geçmişi bile silindi sitede ki
Bir şey demeden oyna yapacak bir şey yok benim ana bakiyemi bile sildiler.Başkan o zaman olduda 2250 TL'yi 5 katı yapsak imkansız onuda vermezler namussuzlar değil mi