- 111,620
- 62,838
- 113
Bana 48 saat dedi24 saat kural diye cakkik yyapiyorlar yatirmayin
Bana 48 saat dedi24 saat kural diye cakkik yyapiyorlar yatirmayin
Benimkini sildi oe site delircem ya1 saat önce 6500 ödedi ödeme yapıyor
Sebep neymisBenimkini sildi oe site delircem ya
Dostum siliyor inanma kimseye anaparanı da minumum maksimum 5 katı çekersin diyor ip diyorBenimkini sildi oe site delircem ya
Oe bunlar kimseye inanmama gerek yok bana dedigin gibi oldu iste sildiler 24 saatti dedi ama yatirmadan once 48 saat demisdiDostum siliyor inanma kimseye anaparanı da minumum maksimum 5 katı çekersin diyor ip diyor
Kendi cebimde olsa risk ederim başkasından alıp risk etmeye çekiniyorum mahcup olmak istemem açık kapima
Ana paranı kurtarmaya bakOe bunlar kimseye inanmama gerek yok bana dedigin gibi oldu iste sildiler 24 saatti dedi ama yatirmadan once 48 saat demisdi
Borc aldigim adama verdim hesabi 1100 borc almisdim ins ana para cevirince cekime izin verir.vallahi billahi sordum dediki 48 saat ytrdm bakiyemi sildi suresi 24 saatti dedi ss aldim ama dosya buyuk diyo ekleyemiyorumAna paranı kurtarmaya bak
kafaları yen ya 1k nın peşine düşecek adamlar site açıyorAha buda sildikleri ss Ekli dosyayı görüntüle 982829
Üzüldüm ya geçmiş olsun bende de vardı para guvenemedim yatirmadim iyi yapmışımBorc aldigim adama verdim hesabi 1100 borc almisdim ins ana para cevirince cekime izin verir.vallahi billahi sordum dediki 48 saat ytrdm bakiyemi sildi suresi 24 saatti dedi ss aldim ama dosya buyuk diyo ekleyemiyorum
Valla borc almisdim kendi param olsa cok dert etmezdim bu oguz denen itde dedi 48 saat diye onuda ss aldim bakiyeyi silip 24 saatti diyende ayni kisikafaları yen ya 1k nın peşine düşecek adamlar site açıyor
Anaparayida çevirip cekebilirsen artık nasip belki çevrim yaparken zing eder koyarsın gotlereBorc aldigim adama verdim hesabi 1100 borc almisdim ins ana para cevirince cekime izin verir.vallahi billahi sordum dediki 48 saat ytrdm bakiyemi sildi suresi 24 saatti dedi ss aldim ama dosya buyuk diyo ekleyemiyorum
Borc aldigim kisiye verrdim hesabi ben patlatsam geri odeyemezdim mahcup olurdum.dedim bana sole bn oyniyim ip derler oda silmezlerse awk dedi verdim bndeAnaparayida çevirip cekebilirsen artık nasip belki çevrim yaparken zing eder koyarsın gotlere
Bonus bakiyesini hesap sendeykenmi sildiler anaparayi arkadas cevircek oylemiBorc aldigim kisiye verrdim hesabi ben patlatsam geri odeyemezdim mahcup olurdum.dedim bana sole bn oyniyim ip derler oda silmezlerse awk dedi verdim bnde
Aynen ben cekim verdim sildiler bonusu arkadasa anlattim oda ver bana dedi verdim.ip derler dedim dinlemedi kendi bilirBonus bakiyesini hesap sendeykenmi sildiler anaparayi arkadas cevircek oylemi