- 7,003
- 4,157
- 113
Nasip anaparaya kılıf uydurmazlar heralde acısını cikartirsiniz umarım çevrim yaparkenAynen ben cekim verdim sildiler bonusu arkadasa anlattim oda ver bana dedi verdim.ip derler dedim dinlemedi kendi bilir
Nasip anaparaya kılıf uydurmazlar heralde acısını cikartirsiniz umarım çevrim yaparkenAynen ben cekim verdim sildiler bonusu arkadasa anlattim oda ver bana dedi verdim.ip derler dedim dinlemedi kendi bilir
Ben 2.500 yaptım yatırmaya cesaret edilir mi bilmiyorum duruyo öyleBeyler ödeme yapıyor rahat olun usulsüz yapmadığınız sürece sabah1250 yatırıp çektim sonrasında bakiye 12k oldu 2 çekim arası 6 saat kuralı varmış uyanınca az önce 6250 çektim 20 dk da onu da ödediler
Bende öyle emin olmayınca borç almaya cesaret edemiyorum1731 yaptım ama borç bulup yatırmaya cesaret edemiyorum.kimine ödemiş kimininkileride silmisler kafalarına göre muamele ediyorlar
Evet ama kimininkini silmiş işte orda tereddüt ediyorum benKardeşim resim SS attık oraya babamın sitesi değil işiniz görülsün diye ödeme yaptığını söyledik artık yatırıp yatirmamak size kalmış
Kesinlikle alıp oynamamak en Güzel bence.Bende öyle emin olmayınca borç almaya cesaret edemiyorum
Aynen öyle sanırımKesinlikle alıp oynamamak en Güzel bence.
Zaten bu aralar şans yok elimizi attigimiz yer kuruyor 😀Aynen öyle sanırım
Hiç sorma yaZaten bu aralar şans yok elimizi attigimiz yer kuruyor 😀
Canlıdan mı talep ediyoruz bonusuHiç sorma ya
O zaman multisindir bilader bu amk sitesi bize neden hem bonus parasini hem diğer kazancı ödüyor da size Multi ulti diyorSakib yatırım yapmayın dolandırıcı site benim 1000 lira çöktüren multi yalaniyla
La bos bos konusma yikarida dellili ispatli bilgi attim,adamlar bonus icin 48 saat dedi yatirim yaptim 24 saatti dedi sildi parami.kac kisiye daha aynisini yapmis o yuzdrn ozellikle sordum 48 saat dedi adamlarO zaman multisindir bilader bu amk sitesi bize neden hem bonus parasini hem diğer kazancı ödüyor da size Multi ulti diyor
Tamam hergun kural değişiyor bonus değişti kural da değişti bitti gitti olur böle şeyler paran yoksa niye yatirimli bonusu alıp kullaniyon fakir herif ama asıl fakirlik cebin boşluğu diil kafanın boslugudur o anlamda fakir demek istedimLa bos bos konusma yikarida dellili ispatli bilgi attim,adamlar bonus icin 48 saat dedi yatirim yaptim 24 saatti dedi sildi parami.kac kisiye daha aynisini yapmis o yuzdrn ozellikle sordum 48 saat dedi adamlar
Herkes aldı sen alamadin diye yatırmayın diyorsun utan utan .d.d.dLa bos bos konusma yikarida dellili ispatli bilgi attim,adamlar bonus icin 48 saat dedi yatirim yaptim 24 saatti dedi sildi parami.kac kisiye daha aynisini yapmis o yuzdrn ozellikle sordum 48 saat dedi adamlar