Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotrun Deneme Bonusu

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,024
2,247
113
Ödedikleri kendi adamları çoğu birde arada bizden olanlar var karıştırıp yemlediler milleti işte şimdi herkese aynısını diyor
6500 çektim bal gibide ödedi az önce arkadaş da üye oldu oda çekti şuan anaparasiyla kupon yapıyor

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,024
2,247
113
İp diyenler belki site isim değişti veya altyapı değişti ondan ip diyebilir çok başımıza geldi bu durum normaldir ilk ip testi yapın canlı destekten sonra yatırım yapın her uzatılan hiyara koşup yatırım yapmayın

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,352
3,605
113
Yav bilader ödüyor zaten site Bu su kurnazlari kendiii akıllı zannedip Multi açıyor sonra böyle.. amcığıni görüp aglaniyorlar
dostum sana ödemiş olması herkese ödeyeceği anlamı taşımıyor. siteyi kendini gibi savunur gibi neden savunuyorsun .az önce ben de denedim ve 1140 tl para çıktı yatırım yapmadan önce canlı desteğe bağlanarak ip kontrolü yaptırdım bana sıkıntı yok yatırım yapabilirsiniz dediler. bende sonrasında yatırım yapmış gibi formu doldurdum ve onayladım sonrasında başka temsilciye bağlandım yatırım yaptım hesabıma hala geçmedi vs dedim bu arada ip kontrolü yaparmısınız dedim . bana hesabınızda bu ip den başka üyelik var bu sebeple ana para çevrimi 5 kat yapotıktan sonra çekebilirsiniz dedi. sen yalan söylemiyorsun hadi eyvallah ben neden yalan sölim. şu anda tutturduğuna ödeme yapıyor . tamamen ponzi sistemi ile ilerliyor bunu neden anlamıyorsun?

Canbaz54

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30
9
8
İp diyenler belki site isim değişti veya altyapı değişti ondan ip diyebilir çok başımıza geldi bu durum normaldir ilk ip testi yapın canlı destekten sonra yatırım yapın her uzatılan hiyara koşup yatırım yapmayın
Dostum ekran resimi de attım dediği kişi bi kadın ve soyumda güler isiminde kimse yok farzetki var farzetki multi açıcam aynı telefondan açacak kadar salak değilim yada aynı interneti kullanıp açacak değilim

Canbaz54

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30
9
8
dostum sana ödemiş olması herkese ödeyeceği anlamı taşımıyor. siteyi kendini gibi savunur gibi neden savunuyorsun .az önce ben de denedim ve 1140 tl para çıktı yatırım yapmadan önce canlı desteğe bağlanarak ip kontrolü yaptırdım bana sıkıntı yok yatırım yapabilirsiniz dediler. bende sonrasında yatırım yapmış gibi formu doldurdum ve onayladım sonrasında başka temsilciye bağlandım yatırım yaptım hesabıma hala geçmedi vs dedim bu arada ip kontrolü yaparmısınız dedim . bana hesabınızda bu ip den başka üyelik var bu sebeple ana para çevrimi 5 kat yapotıktan sonra çekebilirsiniz dedi. sen yalan söylemiyorsun hadi eyvallah ben neden yalan sölim. şu anda tutturduğuna ödeme yapıyor . tamamen ponzi sistemi ile ilerliyor bunu neden anlamıyorsun?
Sonunda aklı başımda birisi çıktı bravo

yazkizim

Koreli uye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
544
266
63
Kardeşim bunun şartı nedir ben şimdi aldım 58 spinde 2500 verince spini bitirdi Max kazanç yazdı kasa 2500 ne yapıyoruz çekim için ?

madmen1

1881-193~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
623
490
63
Bu Mors alfabesi ile anlatsan bile anlamaz bro boşuna yorma kendini.

siyar221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
391
157
43
Baba ben yatirdim cek8m verdim mülki yalanıyla iptal edip engellediler.dolandirici bir kaç yem atıp sahayı toplwyacaklar girmeyin
AHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH nenene bile üyelik açarsan yapar valla bana fs kazancı 1 k çıktı 1 k yatırdım çektim kalan 1 k yi 5 k hemen yaptım onuda çektim hiçbir belge talep etmediler sorun çıkmadı ağlamayın

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,392
8,762
113
Anlamaz yvşk site adamı çünkü tipini baksana at hırsızı aq tenekesi

Bomber

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,007
599
113
2 3 kişiye ödedikten sonra belge istemeye başlamış kimlik ön arka selfi ohoo harbi sıkıntı

yazkizim

Koreli uye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
544
266
63
2 3 kişiye ödedikten sonra belge istemeye başlamış kimlik ön arka selfi ohoo harbi sıkıntı
Onları istesin önemli değil sonuç olarak oduyorsa adamların hakkı baksana millet anası karısı kızı kimseyi bırakmıyor hesap açıyor ne yapsın adamlar bir şekilde önlem alacak mecburen ne yaparsak kendi kendimize yapıyoruz