- 9
- 7
- 3
seninde yan hesapların var dolandırıcı sitelerin reklamlarını yaptıgın. senin yüzünden kaç kişi dolandırıldı hala yüzsüklük yapıp burda reklam yapıyorsunAdamın forumda ki 3 . Mesajı hesabı kaça satin aldin 😅😅😅
seninde yan hesapların var dolandırıcı sitelerin reklamlarını yaptıgın. senin yüzünden kaç kişi dolandırıldı hala yüzsüklük yapıp burda reklam yapıyorsunAdamın forumda ki 3 . Mesajı hesabı kaça satin aldin 😅😅😅
Tamam şuan çekim verdim diyenlerin hepsi benim yan hesabım o yüzden terket burayı 😅seninde yan hesapların var dolandırıcı sitelerin reklamlarını yaptıgın. senin yüzünden kaç kişi dolandırıldı hala yüzsüklük yapıp burda reklam yapıyorsun
Kanka o sorun herkeste varSms gelmiyo
amacım bonus almak değil reklamını yaptıgın sitelere bakmak çünkü senin paylaştıgın her bonus her site sıkıntılı ya hani ondanBen demiyorum bunu diyen sensin ama buna rağmen hala paylaştığım bonusu almaya çalışıyorsun diyorum ben
Aynen knka bonus almaya calismiyorsun bonus vermediler diye çamur atıyorsun o yüzden 😅😅😅hileci site bonus istedik diye sobeti yüzümüze kapatıyolar
çamur işi senin işin burda mağdur olmasına visile oldugun her üye için allah sana daha beterini yaşatsın işin gücün rast gitmesin ömrün kısa olsunAynen knka bonus almaya calismiyorsun bonus vermediler diye çamur atıyorsun o yüzden 😅😅😅
Az önce bonus almaya calismiyorum dedin ama bonus eklemediler diye burda bana beddua ediyorsun 😅😅 bu kadar ezik olmaya gerek yokçamur işi senin işin burda mağdur olmasına visile oldugun her üye için allah sana daha beterini yaşatsın işin gücün rast gitmesin ömrün kısa olsun
eziklikte senin işin para için burda bişeyler paylaşan sensin asıl ezikte sen oluyorsun ben sana para vereyim burda insanları mağdur edecek şeyler paylaşma adam akıllı sitelerle çalışşsan amenna nerde merdiven altı site varsa hep sen paylaşıyorsun gidip adamlardan para dileniyorsundur kesin bir mesleiğin bile yoktur senin asıl ezik maalesef sensin bunu en iyi bilende sensin senin ruhunda kalıbında hayatında ezikAz önce bonus almaya calismiyorum dedin ama bonus eklemediler diye burda bana beddua ediyorsun 😅😅 bu kadar ezik olmaya gerek yok
Aynı oyundami çevrimKnklar ben hallettim çevrimi bakıte solundı na 1 k bekliyorum destekte
senin hakkında bir tane olumlu yorum yok şu forum senin nasılsız kemiksiz oldugunu biliyor hala cervap veriyosun hayret ben senin yerinde olsam utanırm birazAz önce bonus almaya calismiyorum dedin ama bonus eklemediler diye burda bana beddua ediyorsun 😅😅 bu kadar ezik olmaya gerek yok
Çekime gelirsen ödüyor muromSelamünaleyküm bu site ödüyor mu yeni geldi şimdi gördüm
bir gün sen burayı terk edeceksin çünkü sen burda insanları yanıltarak dolandırılmalatına vesile oluyorsun. Geçmiş şikayetlere bakınca herkes enin yüzünden dolandırılmış buna ne diyeceksin yüzsüzTamam şuan çekim verdim diyenlerin hepsi benim yan hesabım o yüzden terket burayı 😅