Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotzula 1000 TL Deneme Bonusu

fermanex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,427
3,861
113
seninde yan hesapların var dolandırıcı sitelerin reklamlarını yaptıgın. senin yüzünden kaç kişi dolandırıldı hala yüzsüklük yapıp burda reklam yapıyorsun
Tamam şuan çekim verdim diyenlerin hepsi benim yan hesabım o yüzden terket burayı 😅

hsynbrkkaya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
286
178
43
Sms bi 10 dk sonra falan geldi,bonusu aldım,başarılı olursam sonuçları paylaşırım

fermanex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,427
3,861
113
çamur işi senin işin burda mağdur olmasına visile oldugun her üye için allah sana daha beterini yaşatsın işin gücün rast gitmesin ömrün kısa olsun
Az önce bonus almaya calismiyorum dedin ama bonus eklemediler diye burda bana beddua ediyorsun 😅😅 bu kadar ezik olmaya gerek yok

yusufsamet

Yeni üye
Yeni Üye
9
7
3
Az önce bonus almaya calismiyorum dedin ama bonus eklemediler diye burda bana beddua ediyorsun 😅😅 bu kadar ezik olmaya gerek yok
eziklikte senin işin para için burda bişeyler paylaşan sensin asıl ezikte sen oluyorsun ben sana para vereyim burda insanları mağdur edecek şeyler paylaşma adam akıllı sitelerle çalışşsan amenna nerde merdiven altı site varsa hep sen paylaşıyorsun gidip adamlardan para dileniyorsundur kesin bir mesleiğin bile yoktur senin asıl ezik maalesef sensin bunu en iyi bilende sensin senin ruhunda kalıbında hayatında ezik

yusufsamet

Yeni üye
Yeni Üye
9
7
3
senin hakkında bir tane olumlu yorum yok şu forum senin nasılsız kemiksiz oldugunu biliyor hala cervap veriyosun hayret ben senin yerinde olsam utanırm biraz

Murat007

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
718
197
43
Beyler sadece Gates mi yoksa her oyunda geçerli mi pragmatik de