- 13,375
- 5,980
- 113
bi kupon 1er gole kaldı hiber maçı başladı ama 30. dakikadan başladı 30dklık maç heralde ama öyle bir şey yazmıyor
Çoktan geldi 😀vara bakarmı![]()
teşekürler hiber maçı 30dklıkmış galiba2 gol kalmis canım iyi şanslar
baktımı ki nerden biliyorsunÇoktan geldi 😀
Yok yaw var o maçta bir sknti sürekli kapalı awteşekürler hiber maçı 30dklıkmış galiba
Çin liginden gol yağdı aw ekmek varmış la2yi atsada hiber kurtulsak ne dandik maç![]()
onu kaçırdığıma çok üzüldüm her oynamaya niyetlendiğinde goller geldi yağmur gibi yağdıÇin liginden gol yağdı aw ekmek varmış la
Hebirnian maçı kalktı canlıdan vardı bir skntionu kaçırdığıma çok üzüldüm her oynamaya niyetlendiğinde goller geldi yağmur gibi yağdı
oynanıyor maç izliyorum ama kalktı maçHebirnian maçı kalktı canlıdan vardı bir sknti
Gol olunca geçer zaten hesaba sknti olmazoynanıyor maç izliyorum ama kalktı maç
Geçenki hazirlik maçına dönmesin bak sonradan 90+30 falan olmuş siteler kazanci iptal etti hepoynanıyor maç izliyorum ama kalktı maç
kesin iptal olcak bu ne saçma sapan iş yapıyorlar böyle hazırlık maçımı olurGeçenki hazirlik maçına dönmesin bak sonradan 90+30 falan olmuş siteler kazanci iptal etti hep
iptal olabilir maç 24 saat bekletirler şimdi işe bakGol olunca geçer zaten hesaba sknti olmaz