Eğitim araştırmaKapanısı yapmadın mı dha 😇😊
Devamm galiba😁
Eğitim araştırmaKapanısı yapmadın mı dha 😇😊
Paspas vurup arkadaşlara yövmiyeleri verip kepenki indiriyoruz birazdanKapanısı yapmadın mı dha 😇😊
“Bana para atarmisin cok ihtiyacim var” dersem utanirim ama odul kazanmak icin takip ediyorum da utanilacak birsey gormuyorum.Sen gerçi söylerken utanmıyorum dedin benim orda konuyu kapatmam lazımdı iyi forumlar dostum
Ortalık karışmadan en güzeli🙏😊Paspas vurup arkadaşlara yövmiyeleri verip kepenki indiriyoruz birazdan
Işıkları kapatmayı suyu falanda unutma dost((((Paspas vurup arkadaşlara yövmiyeleri verip kepenki indiriyoruz birazdan
🎁Kanka ben yoksa listede üzüldğm at tuvalete gidecem
Vurdu ve gol oldu🔥🔥🔥😁
Kısmet nasip 😀Vurdu ve gol oldu🔥🔥🔥😁
Fayansın derzleri olmamış, yeniden yapılacak onlarPaspas vurup arkadaşlara yövmiyeleri verip kepenki indiriyoruz birazdan
Kesene bereket@akgul383 gönderdim o ulaşacak kazanan kişilere. @tahir1603 ayriyettten Tahir de bi kaç kişiye ulaşacak konu içinden sevdiğim dostlarıma
Kesenee bereket 🙏👍@akgul383 gönderdim o ulaşacak kazanan kişilere. @tahir1603 ayriyettten Tahir de bi kaç kişiye ulaşacak konu içinden sevdiğim dostlarıma
@tahir1603 tebrıkler kanka@akgul383 gönderdim o ulaşacak kazanan kişilere. @tahir1603 ayriyettten Tahir de bi kaç kişiye ulaşacak konu içinden sevdiğim dostlarıma
Kesene bereket dostum. Hayırlı akşamlar@akgul383 gönderdim o ulaşacak kazanan kişilere. @tahir1603 ayriyettten Tahir de bi kaç kişiye ulaşacak konu içinden sevdiğim dostlarıma
Kesene bereket emeğine yüreğine sağlık@akgul383 gönderdim o ulaşacak kazanan kişilere. @tahir1603 ayriyettten Tahir de bi kaç kişiye ulaşacak konu içinden sevdiğim dostlarıma
Kesene bereket dostum@akgul383 gönderdim o ulaşacak kazanan kişilere. @tahir1603 ayriyettten Tahir de bi kaç kişiye ulaşacak konu içinden sevdiğim dostlarıma
Gorusuruk daım olsun@akgul383 gönderdim o ulaşacak kazanan kişilere. @tahir1603 ayriyettten Tahir de bi kaç kişiye ulaşacak konu içinden sevdiğim dostlarıma