- 38,987
- 32,557
- 113
Tahirin hesap yakında patlayacak@akgul383 gönderdim o ulaşacak kazanan kişilere. @tahir1603 ayriyettten Tahir de bi kaç kişiye ulaşacak konu içinden sevdiğim dostlarıma
Tahirin hesap yakında patlayacak@akgul383 gönderdim o ulaşacak kazanan kişilere. @tahir1603 ayriyettten Tahir de bi kaç kişiye ulaşacak konu içinden sevdiğim dostlarıma
Kesene bereket kupon icin tebrikler. Odul kazanan arkadaslar tebrikler. Herkese bol kazanclar. Hayirli gunler@akgul383 gönderdim o ulaşacak kazanan kişilere. @tahir1603 ayriyettten Tahir de bi kaç kişiye ulaşacak konu içinden sevdiğim dostlarıma
ÜzülürüzTahirin hesap yakında patlayacak
Tahir benim has adamım o patlarsa biz de patlarızÜzülürüz
Ee yanı senın baya transferın var sende patlarsınTahir benim has adamım o patlarsa biz de patlarız
Felaket tellali mübarekEe yanı senın baya transferın var sende patlarsın
Eyvallah kankaaa@akgul383 gönderdim o ulaşacak kazanan kişilere. @tahir1603 ayriyettten Tahir de bi kaç kişiye ulaşacak konu içinden sevdiğim dostlarıma
Senin adında hep giden transferlerde gözüküyor gelen transferlerde hiç yoksunEe yanı senın baya transferın var sende patlarsın
Kendini bizim için feda ediyo koca gönüllü kardeşim benim fagaggagTahirin hesap yakında patlayacak
gel bura🤣🤣Eyvallah kankaaa
Abi belli mi ksiilerKendini bizim için feda ediyo koca gönüllü kardeşim benim fagaggag
Tıtreme oldumu djjdjdjdjdjEyvallah kankaaa
@akgul383 gönderdim o ulaşacak kazanan kişilere. @tahir1603 ayriyettten Tahir de bi kaç kişiye ulaşacak konu içinden sevdiğim dostlarıma
Bune ya dm yanmadı @tahir1603 basur kremi alcaz@akgul383 gönderdim o ulaşacak kazanan kişilere. @tahir1603 ayriyettten Tahir de bi kaç kişiye ulaşacak konu içinden sevdiğim dostlarıma
İBAN ATMATebrikler Bremen ultrabet eski oyuncusuyum 500 bine kadar eksi çekimlerim oldu ✅ burda ödemez diyenlere aldanma yada site adamsın diye hepsi çıkarcı para bekliyor güle güle harca @Bremin
Sen burda ne geziyon 😀😀Tebrikler Bremen ultrabet eski oyuncusuyum 500 bine kadar eksi çekimlerim oldu ✅ burda ödemez diyenlere aldanma yada site adamsın diye hepsi çıkarcı para bekliyor güle güle harca @Bremin
Yoksam elin kırılsın diyeceksin diye çok korkuyorum valla