- 23,946
- 24,944
- 113
Yav ne alaka kardeşim ne haddimizeTahir kızmayacaksa tebrikler @snnemre
Yav ne alaka kardeşim ne haddimizeTahir kızmayacaksa tebrikler @snnemre
Biz yazdık gariban dostu olarakEn iyisi benim roller geçen konu açtım 1 saat geçmiş kimse bol şans bile yazmamış
O beni sevmez seçmez hwhdhssKanka ben seçmiyom valla o yükü @akgul383 bıraktım bakıyo mesajlara döner birazdan
Kimse senin takip etmene laf etmiyor ki istersen 24 saat rol takip et banane acıtasyon yapma sadece adamın vicdanına oynamaEvet odul kovaliyorum ben bunu soyleyebiliyorum ve soylerken utanmiyorum. Param yok, zamanim vardi adamla kupon takip ettim ve kazansin istedim. Odulde alirsam ne ala.
Ne var bunda
Belli miBen gerekli kişileri söyledim
O değilde dost cejle golünü saymazsakOzmn swnde bekle cano dha bitmedi birsey kim var kim yok @akgul383 dostumuz bakıyormus sabır biraz 🙏😊
Niye kızsın kardeşim. @tahir1603 kanka bunlar sana niye bu kadar takılıyor lan 🤣🤣Tahir kızmayacaksa tebrikler @snnemre
Helal lojistikçi kardeşimBen gerekli kişileri söyledim
Teşekkürler cano🙏😊😊O değilde dost cejle golünü saymazsak
İlk rolde çsk ve artist brno göllerinin aynı anda gelmesi ve senin alevli totemmmm
Harbiden efsaneydi😁😁
Dağıtımcına güvenmiyorlar 😁En iyisi benim roller geçen konu açtım 1 saat geçmiş kimse bol şans bile yazmamış
İnsanın sevdiğine takilir dost)))Niye kızsın kardeşim. @tahir1603 kanka bunlar sana niye bu kadar takılıyor lan 🤣🤣
Yok be aga ne haddimize herkes özgür istedigi konudaNiye kızsın kardeşim. @tahir1603 kanka bunlar sana niye bu kadar takılıyor lan 🤣🤣
Şantiyeye Cv bıraktım adamlarHelal lojistikçi kardeşim
Destekliyorum seni nidek paramız yok 😀Evet odul kovaliyorum ben bunu soyleyebiliyorum ve soylerken utanmiyorum. Param yok, zamanim vardi adamla kupon takip ettim ve kazansin istedim. Odulde alirsam ne ala.
Ne var bunda
Ben 1 kere bile odul almadim. Herkes forumda sorabilirsin ve bunu belirtiyorum. 1 odul alirsam zatenn bunu yazmam ama 1 aydir takip edip hic odul cikmama sansizligi gercekten cok kotu o sebeple belirtiyorum. Yani 1 kisi bana odul atmis olsun ve ben 1 odul alamadim dersem haklisin yalan soylemis olurum ama gercektenn o kadar takkip ettigim bastan sona rollerde cikmiyor odul kafayi yicem boyle bir sansizlik yokKimse senin takip etmene laf etmiyor ki istersen 24 saat rol takip et banane acıtasyon yapma sadece adamın vicdanına oynama
Ulan tahirDağıtımcına güvenmiyorlar 😁
Yav olm sabah akşam mı sürcez ne kadar sürelim yazsana suya karıştırıp içsem miBiz yazdık gariban dostu olarak
Ben muhtemelen 3. Rolden sonra pes ederdim. Bu azimle başka alanlarda şansını denersen mutlaka başarılı olacağına inanıyorumBen 1 kere bile odul almadim. Herkes forumda sorabilirsin ve bunu belirtiyorum. 1 odul alirsam zatenn bunu yazmam ama 1 aydir takip edip hic odul cikmama sansizligi gercekten cok kotu o sebeple belirtiyorum. Yani 1 kisi bana odul atmis olsun ve ben 1 odul alamadim dersem haklisin yalan soylemis olurum ama gercektenn o kadar takkip ettigim bastan sona rollerde cikmiyor odul kafayi yicem boyle bir sansizlik yok