Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling snnemre / Kasa 2500+2500 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,027
32,616
113
Evet odul kovaliyorum ben bunu soyleyebiliyorum ve soylerken utanmiyorum. Param yok, zamanim vardi adamla kupon takip ettim ve kazansin istedim. Odulde alirsam ne ala.
Ne var bunda
Kimse senin takip etmene laf etmiyor ki istersen 24 saat rol takip et banane acıtasyon yapma sadece adamın vicdanına oynama

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,554
818
113
Kimse senin takip etmene laf etmiyor ki istersen 24 saat rol takip et banane acıtasyon yapma sadece adamın vicdanına oynama
Ben 1 kere bile odul almadim. Herkes forumda sorabilirsin ve bunu belirtiyorum. 1 odul alirsam zatenn bunu yazmam ama 1 aydir takip edip hic odul cikmama sansizligi gercekten cok kotu o sebeple belirtiyorum. Yani 1 kisi bana odul atmis olsun ve ben 1 odul alamadim dersem haklisin yalan soylemis olurum ama gercektenn o kadar takkip ettigim bastan sona rollerde cikmiyor odul kafayi yicem boyle bir sansizlik yok

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,858
27,112
113
Ben 1 kere bile odul almadim. Herkes forumda sorabilirsin ve bunu belirtiyorum. 1 odul alirsam zatenn bunu yazmam ama 1 aydir takip edip hic odul cikmama sansizligi gercekten cok kotu o sebeple belirtiyorum. Yani 1 kisi bana odul atmis olsun ve ben 1 odul alamadim dersem haklisin yalan soylemis olurum ama gercektenn o kadar takkip ettigim bastan sona rollerde cikmiyor odul kafayi yicem boyle bir sansizlik yok
Ben muhtemelen 3. Rolden sonra pes ederdim. Bu azimle başka alanlarda şansını denersen mutlaka başarılı olacağına inanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...