Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling snnemre | Kasa 4k Hedef 15k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zenginolacaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,391
922
113
Bu şekilde iki kişiye ulaşıcam. Bi adım daha atalım derseniz 6 kişiye ulaşırım. Bugün şansımız var gibi atalım bi adım daha?
Ekstra 4 kişide ben de varsam atalım yoksa 2 kişiye ver gitsin :)
Şaka bi yana bayramın ilk gününden beri herkese sponsor olmuşsun kesene bereket

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,667
32,646
113
Allaha bırakmıcam ben bulduracam kral. Sırf o haline acıyıp iyilik yapıp sonrada beni salak yerine koyup engellediği icin anasından emdiği sütü burnundan getirmeye and ictim. Su bayramın bitmesini bekliyirum. Konu açılmışken dedim burda babanın oglunada guvenme
Bak kardeş sana yazmayacağım normalde şuna açıklık getirelim, bana burda tatava yapma boşa engellememdeki tek sebep boş tehtid etmen adam olacaksın başta sana attığım şans paralarının haddi hesabı yok bir çok kez sende bende sana paralar attık. Sen 1,5 k borç aldık yarın yarın diye diye ödemedin. Sonra ihtiyacım var 4-5 k bulabilirsen iyi olur dedim 3-4 gün cevap yazmadın sonra numaralarımızı aldık malum yerden görüştük iban at seri dedin 10k attın afiyet olsun kanka ihtiyaç olursa haberleşiriz ben kaçtım dedin 2-3 ay sonra batıp benim verdiğim paranın yarısı borçtu deme hakkın yok, durumun varsa destek at dersin delikanlı gibi çıkarır veririz , bu şekilde ÇAKALLIK edip kendini haklı görme 600 lira para kazandın kendini kaybettin , elinden geleni ardına koyma yüreğin var ise Trakya’ya geldiğinde haber et yüz yüze görüşelim erkeklik etme adamlık et görelim.

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,756
8,092
113
Bak kardeş sana yazmayacağım normalde şuna açıklık getirelim, bana burda tatava yapma boşa engellememdeki tek sebep boş tehtid etmen adam olacaksın başta sana attığım şans paralarının haddi hesabı yok bir çok kez sende bende sana paralar attık. Sen 1,5 k borç aldık yarın yarın diye diye ödemedin. Sonra ihtiyacım var 4-5 k bulabilirsen iyi olur dedim 3-4 gün cevap yazmadın sonra numaralarımızı aldık malum yerden görüştük iban at seri dedin 10k attın afiyet olsun kanka ihtiyaç olursa haberleşiriz ben kaçtım dedin 2-3 ay sonra batıp benim verdiğim paranın yarısı borçtu deme hakkın yok, durumun varsa destek at dersin delikanlı gibi çıkarır veririz , bu şekilde ÇAKALLIK edip kendini haklı görme 600 lira para kazandın kendini kaybettin , elinden geleni ardına koyma yüreğin var ise Trakya’ya geldiğinde haber et yüz yüze görüşelim erkeklik etme adamlık et görelim.
Özet geçebilir misin:)

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,346
9,646
113
Sana sadece şunu diyorum. Sen bayramdan sonra beklemede kal...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,258
16,834
113
Başladı yine stüdyoda gergin anlar.Demek o yaralı serçe sendin

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,667
32,646
113
Şey var bi de @ ben dağıtıcı olayım kardeşim beni seçmesen de olur 🤣🤣

Başladı yine stüdyoda gergin anlar.Demek o yaralı serçe sendin
Ben daha yorum yapmam tehtid etmeyecek klavye delikanlısı icap etmez gelsin yada açık adres versin görüşelim boş yapmaya gerek yok kardom roll açıyorum come

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,363
62,682
113
Bu şekilde iki kişiye ulaşıcam. Bi adım daha atalım derseniz 6 kişiye ulaşırım. Bugün şansımız var gibi atalım bi adım daha?
Bi adim daha salla 4 kisiye faha ulas forumda kimsede para yok bu ara.ama baska paran yoksa boy.e kalsin 2 kisiye at tmmdit.once can sonra canan

Muş4949

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
539
137
43
@snnemre kanka 15 o hedef dedin 2 kişi secicektin 21 k oldu kasa 6 kişiye ver riske atma güzel para bayrama parasiz girdik nerde bonus varsa alıp sifirladik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...