- 2,419
- 3,843
- 113
Olum sen ne anlatıyon ya 50k para dağıttım dünden beri@snnemre kanka 15 o hedef dedin 2 kişi secicektin 21 k oldu kasa 6 kişiye ver riske atma güzel para bayrama parasiz girdik nerde bonus varsa alıp sifirladik
Olum sen ne anlatıyon ya 50k para dağıttım dünden beri@snnemre kanka 15 o hedef dedin 2 kişi secicektin 21 k oldu kasa 6 kişiye ver riske atma güzel para bayrama parasiz girdik nerde bonus varsa alıp sifirladik
kanka o muşludur boşver onuOlum sen ne anlatıyon ya 50k para dağıttım dünden beri
Başladı yine stüdyoda gergin anlar.Demek o yaralı serçe sendin
Yapmayin bayram bayram brolar nizde guzel insanlarsinizBen daha yorum yapmam tehtid etmeyecek klavye delikanlısı icap etmez gelsin yada açık adres versin görüşelim boş yapmaya gerek yok kardom roll açıyorum come
Aç abim roll boşver biz seni biliyoruzz adamsinnnBen daha yorum yapmam tehtid etmeyecek klavye delikanlısı icap etmez gelsin yada açık adres versin görüşelim boş yapmaya gerek yok kardom roll açıyorum come
Sen delikanlı adresini verirdin. Burada göt kesmenin alemi yok. Engelledin bitti gitti bayramdan sonra görüşecek konu burada kapandiBen daha yorum yapmam tehtid etmeyecek klavye delikanlısı icap etmez gelsin yada açık adres versin görüşelim boş yapmaya gerek yok kardom roll açıyorum come
Adam kalem kalem paranın hesabını yapmış senden daha iyi biliyor kasayı🤣Olum sen ne anlatıyon ya 50k para dağıttım dünden beri
La sen boyle herkese cvp verirsen isin zor.gorm3zden gelicen bazi msjlari.sen burdakilere bakarssan rolu takip eden herkes odul hakkian sahip 😁Olum sen ne anlatıyon ya 50k para dağıttım dünden beri
dostum neyi uzatıyorsun konunun içine etme uzatmaSen delikanlı adresini verirdin. Burada göt kesmenin alemi yok. Engelledin bitti gitti bayramdan sonra görüşecek konu burada kapandi
Reis beni niye alıntıladın ben bişey yapmadım ki konu benlik değil😅Yapmayin bayram bayram brolar nizde guzel insanlarsiniz
Corluya gelcem benBen daha yorum yapmam tehtid etmeyecek klavye delikanlısı icap etmez gelsin yada açık adres versin görüşelim boş yapmaya gerek yok kardom roll açıyorum come
Bi sigara parası çıkar mıBen sana 2k attim sen bana 500 attin sonra rol den 500 aldin 300 attin Boyle konusacaksaniz birbirinize para atmayin yav