- 27,647
- 13,253
- 113
beyler bende yoktum bişi demedim gözünüzü seveyim seçilmediğinşzde bişi demeyin allah ıcın ya
Bizzat pcden maçları izledim layık görmediyse sorun yok da alanlara bakınca üzüldümBir kişi çok yok tek tek baktım hatta yok denecek kadar yok onun yerine @Alikemal 2.3 kati dahada vardı sadece gördüğümü söylüyorum neyse eline sağlık tahirim
Devrini alacam ben seninDevir için kendini yırtma istemiyorum artık
Kesene bereket dostumHerkese bol şanslar ödül gönderildi Tahir ulaşır seçtiği arkadaşlara @Shellac konu kilit
Cano ona kalırsa baştan beri takip eden 10 kişi var şimdi oturup tek tek mesajları sayamaz ki ödül 6 kişi denilmiş 6 kişi ayarlamış ben kendim dahil baştan beri burada olmasam çekilirim kabul etmem derdim verilecek ödül belli geride kalanlarda hakkını helal etsin işte.Bir kişi çok yok tek tek baktım hatta yok denecek kadar yok onun yerine @Alikemal 2.3 kati dahada vardı sadece gördüğümü söylüyorum neyse eline sağlık tahirim
Var 1.2 kişi yanlış 4 kişi çok net doğru ama onun tercihi böyle uygun görmüşBizzat pcden maçları izledim layık görmediyse sorun yok da alanlara bakınca üzüldüm
Kesene bereket dostHerkese bol şanslar ödül gönderildi Tahir ulaşır seçtiği arkadaşlara @Shellac konu kilit
Tamam beni listeye almasın tahiri severim de ,alan kişilerden kimi benden.az destek verdi o koydubeyler bende yoktum bişi demedim gözünüzü seveyim seçilmediğinşzde bişi demeyin allah ıcın ya
Seni kastetmedimi çok iyi biliyorsun dost o kişi kendini biliyor zaten Ali Kemal full takipteyi ben tek tek baktım da yapacak bişi yokCano ona kalırsa baştan beri takip eden 10 kişi var şimdi oturup tek tek mesajları sayamaz ki ödül 6 kişi denilmiş 6 kişi ayarlamış ben kendim dahil baştan beri burada olmasam çekilirim kabul etmem derdim verilecek ödül belli geride kalanlarda hakkını helal etsin işte.
Herkesi kastetmiyorum zatenVar 1.2 kişi yanlış 4 kişi çok net doğru ama onun tercihi böyle uygun görmüş
Katılıyorum shroterTahir bey gereğini yapar şimdi endişeye mahal vermeyin
Valla haklisin kardesim Kimi secmesem isyan edicekti hak veriyorim snaaTamam beni listeye almasın tahiri severim de ,alan kişilerden kimi benden.az destek verdi o koydu
Niye herseye edebiyat yapıyosun adam bişi belirtmiş bende gördüğümü söyledim gerek yok böyle göz boyamalara bence sende ortalığı germe 2 oldu bunu yapıyorsunbeyler bende yoktum bişi demedim gözünüzü seveyim seçilmediğinşzde bişi demeyin allah ıcın ya
Ismi neydi aldim ibaniKatılıyorum shroter
sıkıntılımısın aw neyi uzatıyon adam seçmiş 6 kişiye gönderin yapıyor neye göre hala konusuyonNiye herseye edebiyat yapıyosun adam bişi belirtmiş bende gördüğümü söyledim gerek yok böyle göz boyamalara bence sende ortalığı germe 2 oldu bunu yapıyorsun
Tbrkler sansin daim olaHerkese bol şanslar ödül gönderildi Tahir ulaşır seçtiği arkadaşlara @Shellac konu kilit
göz boyama ne aw bilmiyorlar mı beni buradakilerNiye herseye edebiyat yapıyosun adam bişi belirtmiş bende gördüğümü söyledim gerek yok böyle göz boyamalara bence sende ortalığı germe 2 oldu bunu yapıyorsun