Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling snnemre | Kasa 4k Hedef 15k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,310
21,951
113
Bir kişi çok yok tek tek baktım hatta yok denecek kadar yok onun yerine @Alikemal 2.3 kati dahada vardı sadece gördüğümü söylüyorum neyse eline sağlık tahirim
Cano ona kalırsa baştan beri takip eden 10 kişi var şimdi oturup tek tek mesajları sayamaz ki ödül 6 kişi denilmiş 6 kişi ayarlamış ben kendim dahil baştan beri burada olmasam çekilirim kabul etmem derdim verilecek ödül belli geride kalanlarda hakkını helal etsin işte.

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,962
7,121
113
Cano ona kalırsa baştan beri takip eden 10 kişi var şimdi oturup tek tek mesajları sayamaz ki ödül 6 kişi denilmiş 6 kişi ayarlamış ben kendim dahil baştan beri burada olmasam çekilirim kabul etmem derdim verilecek ödül belli geride kalanlarda hakkını helal etsin işte.
Seni kastetmedimi çok iyi biliyorsun dost o kişi kendini biliyor zaten Ali Kemal full takipteyi ben tek tek baktım da yapacak bişi yok

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,962
7,121
113
beyler bende yoktum bişi demedim gözünüzü seveyim seçilmediğinşzde bişi demeyin allah ıcın ya
Niye herseye edebiyat yapıyosun adam bişi belirtmiş bende gördüğümü söyledim gerek yok böyle göz boyamalara bence sende ortalığı germe 2 oldu bunu yapıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...