Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling snnemre / Kasa 500 Hedef 5k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,933
1,403
113
Oysa Galatasaray hiç penaltı kullanmaz
Usta ben birşey diyebilirmiym o kadar uzun zaman oldu nerdeyse hatırlamıyorum ama fenerin her maç 1.0 geridryken penaltı atıp yada son dakka 00 Ken atıp puan aldığını biliyorum fener bı 20 yıl daha gün yüzü görmesin diye her gün dua ediyorum o derece

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Usta ben birşey diyebilirmiym o kadar uzun zaman oldu nerdeyse hatırlamıyorum ama fenerin her maç 1.0 geridryken penaltı atıp yada son dakka 00 Ken atıp puan aldığını biliyorum fener bı 20 yıl daha gün yüzü görmesin diye her gün dua ediyorum o derece
Gs bunu yıllardır yapıyo

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,933
1,403
113
Gs bunu yıllardır yapıyo
Fenerli birisi söylüyorsa doğrudur benim çocukluk arkadaşım fenerli futbol konusdugu zaman hep haklısın dediğim için beni fenerli saniyordu çünkü beyni fener ile kodlandigi için anlamıyordu mantığı red ediyordu o yüzden ben fenerlilere her zaman haklısın derim konuyu kapatırım ya abi bak bu fener 12 yıldır şampiyon olamıyor her kritik maçta son dakika gol yiyor rakib eksikken ona rağmen kazanamıyor kimse neden diye dueunmuyormu

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,104
193,071
113
Sağlık olsun dostum.

BUNDAN SONRA KİMSE KİMSEYE ROL YAPSIN DİYE PARA VERMESİN BEYLER
ŞANS PARASI VERİRSENİZ VERİN.
HİÇBİR PARANIN GERİ DÖNÜŞÜ OLMUYOR
SADECE İÇİNİZDEN GELİRSE ŞANS PARASI VERİN
VERİLEN PARANIN HİÇBİR HÜKMÜ YOKTUR, VERİLEN PARA GİTMİŞTİR
DENİZE ATILAN PARA OLARAK DÜŞÜNÜN
LÜTFEN.
GÜNÜNÜZ GÜZEL, HUZURLU, BOL NEŞELİ GEÇSİN BEYLER...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...