- 7,136
- 7,375
- 113
Aga sametin 2. Sarı da penaltı da doğru kararBen sana bişey söyliyim mi maç 0-1 ken dedim fenere verirler bu maçı kırmızı+penaltı jokeriyle.dediğim gibi oldu ama aptal menerbahcem son dk golü yedi 🤣🤣🤣
Aga sametin 2. Sarı da penaltı da doğru kararBen sana bişey söyliyim mi maç 0-1 ken dedim fenere verirler bu maçı kırmızı+penaltı jokeriyle.dediğim gibi oldu ama aptal menerbahcem son dk golü yedi 🤣🤣🤣
Usta ben birşey diyebilirmiym o kadar uzun zaman oldu nerdeyse hatırlamıyorum ama fenerin her maç 1.0 geridryken penaltı atıp yada son dakka 00 Ken atıp puan aldığını biliyorum fener bı 20 yıl daha gün yüzü görmesin diye her gün dua ediyorum o dereceOysa Galatasaray hiç penaltı kullanmaz
Yanlış mı dedik kardeşimAga sametin 2. Sarı da penaltı da doğru karar
Ben onu bilmem ama Rize'nin penaltısı ile fenere verilen penaltı bir farkı varmı ?Yanlış mı dedik kardeşim
Gs bunu yıllardır yapıyoUsta ben birşey diyebilirmiym o kadar uzun zaman oldu nerdeyse hatırlamıyorum ama fenerin her maç 1.0 geridryken penaltı atıp yada son dakka 00 Ken atıp puan aldığını biliyorum fener bı 20 yıl daha gün yüzü görmesin diye her gün dua ediyorum o derece
Fenerli birisi söylüyorsa doğrudur benim çocukluk arkadaşım fenerli futbol konusdugu zaman hep haklısın dediğim için beni fenerli saniyordu çünkü beyni fener ile kodlandigi için anlamıyordu mantığı red ediyordu o yüzden ben fenerlilere her zaman haklısın derim konuyu kapatırım ya abi bak bu fener 12 yıldır şampiyon olamıyor her kritik maçta son dakika gol yiyor rakib eksikken ona rağmen kazanamıyor kimse neden diye dueunmuyormuGs bunu yıllardır yapıyo