- 2,364
- 3,609
- 113
Aga sen bizi koparmaya çalışıyon gibi geldi ama hayırlısıİyi bana 10 oran bul 100 atalım gelirse sana 500 gelmezse sen bana 100 TL mi geri ver![]()
Aga sen bizi koparmaya çalışıyon gibi geldi ama hayırlısıİyi bana 10 oran bul 100 atalım gelirse sana 500 gelmezse sen bana 100 TL mi geri ver![]()
Sağol kankaBol şans emre
😁😁Aga sen bizi koparmaya çalışıyon gibi geldi ama hayırlısı
Yok be estağfurullah sonuçta kupon gelirse 500 kâr edeceksinAga sen bizi koparmaya çalışıyon gibi geldi ama hayırlısı
Ben sana bi kupon vereyim tersini oyna kabul muYok be estağfurullah sonuçta kupon gelirse 500 kâr edeceksin
Bol bol şans Emre.Kimseye ulaşamıcam battık çünkü. Bahsi veren arkadaş süresiz yemiş kupon gelmezse 3k ceza yazdım @tahir1603
Ekli dosyayı görüntüle 961188
anam 😁Ben sana bi kupon vereyim tersini oyna kabul mu
Kendin oynaBen sana bi kupon vereyim tersini oyna kabul mu
Herkes biz mi kardesım tek atsınKimseye ulaşamıcam battık çünkü. Bahsi veren arkadaş süresiz yemiş kupon gelmezse 3k ceza yazdım @tahir1603
Hayirli işler yiğidimHerkes biz mi kardesım tek atsın
Ne de anlar ya jdjdjGüzel kupon demi
Her kupona öyle diyor napsin bilmiyor senin benim gibi kankaNe de anlar ya jdjdj
Arkamdan neden konuşuyorsun ayıp değil mi 😁Her kupona öyle diyor napsin bilmiyor senin benim gibi kanka
Yüzünede soyledim tekrara gerek varmiiiiArkamdan neden konuşuyorsun ayıp değil mi 😁
Ayıp ayıp 😁NBA anlarızYüzünede soyledim tekrara gerek varmiiii
Bol şanssKimseye ulaşamıcam battık çünkü. Bahsi veren arkadaş süresiz yemiş kupon gelmezse 3k ceza yazdım @tahir1603