Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling snnemre | Sponsor Başkan 💎 Kasa 500 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,789
22,547
113
Yok kurudu maç olmucak gibi. Neyse nasıl yapalım arkadaşlar kasa 10500 bi adet de bekleyen kupon var 3 bin veriyor. 3. Adımda ödül verdiğim arkadaşlar beklesin bekleyen kupon gelirse onu dağıtalım o arkadaşlara onun haricinde
@RamizAmca @elysion123 @alkansglm @fearjr1992 takip eden atladığım birisi var mı dostlar haylan abi istemedi fearı ekledim onun yerine
Kesene bereket dost iyi yapmışsın onun ihtiyacı vardı.

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,047
8,143
113
Gavil güzel de devam böyle

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,338
33,774
113
@snnemre dostum kupon gelse de gelmese benim hakkımda o akgül dostun olsun üstüne bende destek çıkacağım bir kaç teneke yediremiyor doğru bulmuyormuş 30 konu var günde 28
İnde sinyal çeker gelir üstü kapalı bana laf sokar boş teneke.

snnemre

Atanamamış Tipster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,557
4,010
113
Bol sans ins gelir herkrse hayirli geceler konun basindan beri takipteyim kupon gelise bnm hakkimi akgule atarsin kardesim hak etmeyen adamlara odul verilmesini ayrica dogru bulmuyorum habern olsun 40 yasinda adamim ayiptr yani
Size iyilik yapılmaz burnundan getiriyorsunuz insanın dağıtım felan yok @Shellac konu kilit

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,752
4,474
113
@snnemre dostum kupon gelse de gelmese benim hakkımda o akgül dostun olsun üstüne bende destek çıkacağım bir kaç teneke yediremiyor doğru bulmuyormuş 30 konu var günde 28
İnde sinyal çeker gelir üstü kapalı bana laf sokar boş teneke.
knka sakin olun be sabah sabah ne oldu

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,859
17,766
113
En doğrusu adamsın dostum hayırlı sabahlar 😍
La sinyalci.zirtoo adamin dm sine.yapiss simdii en son tekirdagda ensende biticem gorcen tenekeyi aen her konuya damdan duser fbi girip kazandik mi yok basindan beri gizlice tskip ediyorum yokzart zuet yazan babamiydi benm bas muptezel sinyalci sensin bu forumda 😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...