Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling snnemre | Sponsor Başkan 💎 Kasa 500 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,338
33,774
113
79 oldu bir
Gol acil gelmeli fıtık edecekler ill

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,789
22,547
113
Yeri geliyor olmuyor işte oluncada veriyoruz hayırsız birine salçamızın yarısını bedduam hep üstlerinde şükür derdim kalmadı artık kardom 😍😍
Bedduaya sormuşlar nereye gidiyorsun diye
Dönüp dolaşıp sahibime gidiyorum demiş , çok fazla beddua lanet getirir kişiye haberin olsun

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,338
33,774
113
Valla reis ben sana 3 kere ödül vermişim sen bana 1 kere vermişsin verdiğinin akşamına geri DM atıp 2500₺ istemişsin bazı şeyleri konuşmak istemiyorum ama sinyalcilik yaparak biryere varamazsın haberin olsun.
La beni kötü kötü konuşturma bedelle ne alaka totoş ben açkende sana cevap verdim pok gibi param varkende bana yok yazıp sonra sağda solda masal anlatıyorsun dm cevap vermiyorsun kızdığım tek olay o sokim parasına 2500
Müş anasının şeyiymiş olay o mu ?

RamizAmca

Seni ölüme götürse de, Doğrudan asla şaşmayacaksın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,154
4,673
113
9 kişi defansa kapanmış

RamizAmca

Seni ölüme götürse de, Doğrudan asla şaşmayacaksın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,154
4,673
113
Bi tane atsınlar uzatma geçerli mi acaba

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,859
17,766
113
@snnemre oynarken son adimi insallah bulasmaz.uruguaya dedm gecmis olsn gtti bu kupon gardasm

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,789
22,547
113
La beni kötü kötü konuşturma bedelle ne alaka totoş ben açkende sana cevap verdim pok gibi param varkende bana yok yazıp sonra sağda solda masal anlatıyorsun dm cevap vermiyorsun kızdığım tek olay o sokim parasına 2500
Müş anasının şeyiymiş olay o mu ?
Kanka günde 850 kere para istemenden bıktım cevap vermedim anlarsın dedim anlamadın üstüne bildirim yaptım , belki anlarsın diye yine anlamadın, param yok dedim yine anlamadın , üstüne gardaş ben DM atılıp para istenilmesinden hoşlanmıyorum dedim , aradan beş dakika geçti neyse 1k varmı dedin beni alıntılama engelle geç kimsenin keyfiyle uğraşamam 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...