- 24,091
- 8,201
- 113
Ne dedim ki EmreKötü bişey mi dedim kardo zaten 3. Adımda ödül almışsın atmışız. Almayan arkadaslarda nasiplensin dedik. Takip ettiniz diye yine kupon yaptım gelirse yine vericem dedim adamın dediğine bak
Ne dedim ki EmreKötü bişey mi dedim kardo zaten 3. Adımda ödül almışsın atmışız. Almayan arkadaslarda nasiplensin dedik. Takip ettiniz diye yine kupon yaptım gelirse yine vericem dedim adamın dediğine bak
knka sadece ben degil hakkı olan kişiler de dm atsın sen etiketle de önce ayip olur adamlar da burdaydi
Bende buna tutuldum zaten hem ödül al hem kelime yap boş insanlar var çok bomboş..Kötü bişey mi dedim kardo zaten 3. Adımda ödül almışsın atmışız. Almayan arkadaslarda nasiplensin dedik. Takip ettiniz diye yine kupon yaptım gelirse yine vericem dedim adamın dediğine bak
2 kişi laf etti diye takip edenlerin parasını niye vermiyon kanka adamlar 3 saattir burda haberin olsun elinde olmaz gelir 3 saat roll takip edersin biri de çıkarıp 2 kuruş vermezSize iyilik yapılmaz burnundan getiriyorsunuz insanın dağıtım felan yok @Shellac konu kilit
Ne demisiz birader pardonda niye odul.veriyor.musun dedik ?? Dogru bulmuyorum dedim ayip.mi.ettik ?Kötü bişey mi dedim kardo zaten 3. Adımda ödül almışsın atmışız. Almayan arkadaslarda nasiplensin dedik. Takip ettiniz diye yine kupon yaptım gelirse yine vericem dedim adamın dediğine bak
ben yaparım dost uyku yok zaten bugun eyvallah@alkansglm vaktiniz varsa rollinginiz benden olsun bir kişi rolling yapsın kanka
Canınızı sıkmayın gelirse buradan 1-2 kişiye takip etmeden ödülünü atarsınız.
Sanane lan at penisi benim ne yazıp yazmadığımdan aç köpek toton yiyorsa gelirsin paranın iti seninle hiç tartışamam yaşının adamı değilsin özürlü herifLa sinyalci.zirtoo adamin dm sine.yapiss simdii en son tekirdagda ensende biticem gorcen tenekeyi aen her konuya damdan duser fbi girip kazandik mi yok basindan beri gizlice tskip ediyorum yokzart zuet yazan babamiydi benm bas muptezel sinyalci sensin bu forumda 😂😂
Ödül yoksa , ödül varsa sonra yapalım arkadaş vermeyeceğim dedi diye demiştim.ben yaparım dost uyku yok zaten bugun eyvallah
Bilip bilmeden ne konuşuyon reis dmden konusuyom zaten ben onlarla2 kişi laf etti diye takip edenlerin parasını niye vermiyon kanka adamlar 3 saattir burda haberin olsun elinde olmaz gelir 3 saat roll takip edersin biri de çıkarıp 2 kuruş vermez
Puhaha sinyalci muptezel gotunn yiyorsa ac o engeli telefonda konusalm 😂😂Bende buna tutuldum zaten hem ödül al hem kelime yap boş insanlar var çok bomboş..
Kanka kimseye ödül yok yazdığını okudum var mı başka bilmem gereken biseyBilip bilmeden ne konuşuyon reis dmden konusuyom zaten ben onlarla
Sende gt varsa o telefondaki engeli kaldr bak nasil klavye delikanlisi olmadigimi gostereym sana 😂😂Sanane lan at penisi benim ne yazıp yazmadığımdan aç köpek toton yiyorsa gelirsin paranın iti seninle hiç tartışamam yaşının adamı değilsin özürlü herif
ha yok kanka dm at dedi zaten baska zaman yaparızÖdül yoksa , ödül varsa sonra yapalım arkadaş vermeyeceğim dedi diye demiştim.
attım görmedinmi kralTamam dostlar gidin başka yerde tartışmanızı yapın @alkansglm @elysion123 dm atın bana
Gitte uyuÖdül yoksa , ödül varsa sonra yapalım arkadaş vermeyeceğim dedi diye demiştim.