Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling snnemre | Sponsor Başkan 💎 Kasa 500 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,049
8,144
113
Kötü bişey mi dedim kardo zaten 3. Adımda ödül almışsın atmışız. Almayan arkadaslarda nasiplensin dedik. Takip ettiniz diye yine kupon yaptım gelirse yine vericem dedim adamın dediğine bak
Ne dedim ki Emre

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Size iyilik yapılmaz burnundan getiriyorsunuz insanın dağıtım felan yok @Shellac konu kilit
2 kişi laf etti diye takip edenlerin parasını niye vermiyon kanka adamlar 3 saattir burda haberin olsun elinde olmaz gelir 3 saat roll takip edersin biri de çıkarıp 2 kuruş vermez

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,860
17,766
113
Kötü bişey mi dedim kardo zaten 3. Adımda ödül almışsın atmışız. Almayan arkadaslarda nasiplensin dedik. Takip ettiniz diye yine kupon yaptım gelirse yine vericem dedim adamın dediğine bak
Ne demisiz birader pardonda niye odul.veriyor.musun dedik ?? Dogru bulmuyorum dedim ayip.mi.ettik ?

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,341
33,775
113
La sinyalci.zirtoo adamin dm sine.yapiss simdii en son tekirdagda ensende biticem gorcen tenekeyi aen her konuya damdan duser fbi girip kazandik mi yok basindan beri gizlice tskip ediyorum yokzart zuet yazan babamiydi benm bas muptezel sinyalci sensin bu forumda 😂😂
Sanane lan at penisi benim ne yazıp yazmadığımdan aç köpek toton yiyorsa gelirsin paranın iti seninle hiç tartışamam yaşının adamı değilsin özürlü herif

snnemre

Atanamamış Tipster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,557
4,010
113
2 kişi laf etti diye takip edenlerin parasını niye vermiyon kanka adamlar 3 saattir burda haberin olsun elinde olmaz gelir 3 saat roll takip edersin biri de çıkarıp 2 kuruş vermez
Bilip bilmeden ne konuşuyon reis dmden konusuyom zaten ben onlarla

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,860
17,766
113
Sanane lan at penisi benim ne yazıp yazmadığımdan aç köpek toton yiyorsa gelirsin paranın iti seninle hiç tartışamam yaşının adamı değilsin özürlü herif
Sende gt varsa o telefondaki engeli kaldr bak nasil klavye delikanlisi olmadigimi gostereym sana 😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...