- 3,107
- 1,496
- 113
Sagdakine patlıcan çıktı solda 3 k sağol dost
Ekli dosyalar
-
623.2 KB Görüntüleme: 14
Araba kime çıkıyorSagdakine patlıcan çıktı solda 3 k sağol dost
Deneyin beyler FS çıkarsa 3yap 500 Çek sadece aynı oyundaSagdakine patlıcan çıktı solda 3 k sağol dost
Araba nerdeAraba kime çıkıyor
Muhabbeti bilmiyorum direkt konuya geldim bu yazıyı gördüm şimdi nokta atışı yapmışsınKardesim kusura bakma tekrardan lakin konuya arkadas gelene kdr konuda bir tane kotu birsey yoktu sinsice sinyal atan adam her zaman tehlikeli adamdir habern olsun benden sana dost abi tavsiyesi ✋
Neresi o link atsana kardeşim5 kutu var birisinde direk çekim 3 k var
Atım abimmNeresi o link atsana kardeşim
Bura 500 çekim için alaturkada amuda selfie ister atmadan ödemezSagdakine patlıcan çıktı solda 3 k sağol dost
Muro nerdesin ya bütün muhabbeti kaçırdın kral 😂😂Bu arada bol Şansın olsun kral
Bana çıkmadı usta zaten loseBura 500 çekim için alaturkada amuda selfie ister atmadan ödemez
Muro reis erkencisin🤣Bu arada bol Şansın olsun kral
Uyuyordum Kral Bak o Oğuzhan'ın yazdığı şey nokta atışı yapmış öyle adamlar çok tehlikeli adamlardır kendine tehlikelidir bize değil de bizim gibiler yemezMuro nerdesin ya bütün muhabbeti kaçırdın kral 😂😂
Neyi takip.etti.kardesm.rolun.basindann sonuna burdaydi. Ruyasnda mi takip etms mesaj yaZmis 😂Kral rolün amacı bu değil mi zaten takip etmiş dağıtım var dendiyse adamda bekler bu işin raconu bu değil mi
Benim kalkma saat benim zaten Normalde bu saatlerMuro reis erkencisin🤣
Benim uyku düzeni de keşke öyle olsa daha uyumadım bileBenim kalkma saat benim zaten Normalde bu saatler
Ah murom.ahh bide bizi anlasalar be gardasmMuhabbeti bilmiyorum direkt konuya geldim bu yazıyı gördüm şimdi nokta atışı yapmışsın