- 3,573
- 2,233
- 113
Sıtrye kayıt oluyorsun 4-5 tane kutu var fs çıkarsa 3 bin yap 500 çek nakit 3 bin çıkarsa çekBu ne ki Kral ne çıkıyor
Sıtrye kayıt oluyorsun 4-5 tane kutu var fs çıkarsa 3 bin yap 500 çek nakit 3 bin çıkarsa çekBu ne ki Kral ne çıkıyor
Büyük ihtimal ayarlı fs veriryok la fs çıktı yalan bu hep fs çıkıyor
Uğraşılmaz onunla ana para lazım bana 😄Sıtrye kayıt oluyorsun 4-5 tane kutu var fs çıkarsa 3 bin yap 500 çek nakit 3 bin çıkarsa çek
bi şansını dene muromUğraşılmaz onunla ana para lazım bana 😄
Şans yok ki şansımı s****** biliyorum FS çıkacağını o yüzden uğraşmıyorumbi şansını dene murom
Sabah sabah herkes nıye bu kdr snırlı laŞans yok ki şansımı s****** biliyorum FS çıkacağını o yüzden uğraşmıyorum
hoşlarına gidiyorYa birisi üç kuruş para kazandı mı şu forumda hemen birbirinizi yiyorsunuz, koca koca adamlarsınız, şunu bir türlü aşamadınız. Uzaktan o kadar çirkin görünüyor ki yaptıklarınız, o kadar itici ki, emin olun her gören böyle düşünüyor. Kendinizi düşürmeyin, rol de takip etmeyin. Sevdiğiniz iki üç kişiye bol şans atın geçin, zaten alışverişiniz varsa onlar size dönüş yapar, onun harici her konuda bulunmayın. Sonunda illa ki negatif birşey türüyor. Bol şans.
kanka bittik yeminediyorum herkes bitti yaSabah sabah herkes nıye bu kdr snırlı la
Yok sinirli değilim yapım bu benim kralSabah sabah herkes nıye bu kdr snırlı la
kemalim sana gönülden ve kalpten for veriyorum çok haklısınYa birisi üç kuruş para kazandı mı şu forumda hemen birbirinizi yiyorsunuz, koca koca adamlarsınız, şunu bir türlü aşamadınız. Uzaktan o kadar çirkin görünüyor ki yaptıklarınız, o kadar itici ki, emin olun her gören böyle düşünüyor. Kendinizi düşürmeyin, rol de takip etmeyin. Sevdiğiniz iki üç kişiye bol şans atın geçin, zaten alışverişiniz varsa onlar size dönüş yapar, onun harici her konuda bulunmayın. Sonunda illa ki negatif birşey türüyor. Bol şans.
Ya birisi üç kuruş para kazandı mı şu forumda hemen birbirinizi yiyorsunuz, koca koca adamlarsınız, şunu bir türlü aşamadınız. Uzaktan o kadar çirkin görünüyor ki yaptıklarınız, o kadar itici ki, emin olun her gören böyle düşünüyor. Kendinizi düşürmeyin, rol de takip etmeyin. Sevdiğiniz iki üç kişiye bol şans atın geçin, zaten alışverişiniz varsa onlar size dönüş yapar, onun harici her konuda bulunmayın. Sonunda illa ki negatif birşey türüyor. Bol şans.
Emoji atınca gülmüş mü oluyorum yandık o zmn@Pokercimusti komik olan ne?
Oğlum emoji gülme emojisi gülme emojisi atınca gülmüş mü oluyorum diyor değişiğe bak 😅 tamam bol şans sanaAğzı
Emoji atınca gülmüş mü oluyorum yandık o zmn
Ya ben bunu sevmiyorum kardeşim Bir iki sefer Adam bana para atmış Burada bir tane ten
Agzina saglik kardesm lakin arkadas konuya damdan duser gbi atlamasa bir tane huzursuzluk yoktu kemalim ✋Ya birisi üç kuruş para kazandı mı şu forumda hemen birbirinizi yiyorsunuz, koca koca adamlarsınız, şunu bir türlü aşamadınız. Uzaktan o kadar çirkin görünüyor ki yaptıklarınız, o kadar itici ki, emin olun her gören böyle düşünüyor. Kendinizi düşürmeyin, rol de takip etmeyin. Sevdiğiniz iki üç kişiye bol şans atın geçin, zaten alışverişiniz varsa onlar size dönüş yapar, onun harici her konuda bulunmayın. Sonunda illa ki negatif birşey türüyor. Bol şans.
Altı üstü bi emoji kasma bu kadar değişik falan da yakışmıyorOğlum emoji gülme emojisi gülme emojisi atınca gülmüş mü oluyorum diyor değişiğe bak 😅 tamam bol şans sana