Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Son Demler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmettx1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
496
175
43
Merhaba beyler 18 yaşındayım bu illere basladigimdan beri hayatım çok değişti ailemle aram bozuldu ama son 3 haftadır tam bitisteyim sigara alacak param yok 29 k param var sildiler tam bitirdi diyeceğim o ki bu illet bırakılmaz bende artık son demlerimi yaşıyorum 18 yaşındayım ama ruhum 80 yaşında...

mehmettx1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
496
175
43
Telefon faturası gelmiş ödeyecek param yok bir adamin nasıl telefon faturasını ödeyecek parası olmaz ya.

Yazlık

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,486
10,227
113
Dost kötü birşey bırakamamak Şuan bende 1k 2k çekerdim en büyük en son 35k çektim tek de dedim oynarsak felan gidecek üzerine 3 daha ekledim telefon aldım basıl olduysa oynama isteği gelmiyor pek Şuan

geverok

Masa tenisi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
620
93
Geçmiş olsun

mehmettx1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
496
175
43
Dost kötü birşey bırakamamak Şuan bende 1k 2k çekerdim en büyük en son 35k çektim tek de dedim oynarsak felan gidecek üzerine 3 daha ekledim telefon aldım basıl olduysa oynama isteği gelmiyor pek Şuan
Dostum mesele oynamaktan çıktı artık bı ton borç var uyuyamıyorum dusunmekten faturam geldi odeyemiyorum nasi bir adamım ben ya

aslan2581

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,196
757
113
Telefon faturani ailen de ödeyebilir dost. Ben her ay iki kardeşimin faturasını ödüyorum

mehmettx1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
496
175
43
Telefon faturani ailen de ödeyebilir dost. Ben her ay iki kardeşimin faturasını ödüyorum
Dostum ailem le sürekli tartıştık bu olay yüzünden işten çıktım gelirim yok ben ödemez isem maaşın nereye gitti dicekler olay patlıcak

aslan2581

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,196
757
113
Yani faturani ödeyecek durumun da yoksa bişey diyemem . Geçmiş olsun

kml252534

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
918
421
113
yaşadıkların yaşın itibariyle sana fazla gelebilir anlayışla karşılıyorum yeni bir iş bulup toparlanmaktan başka yolun yok

aslan2581

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,196
757
113
18 yaşında nasıl 450 k borcun oluyor. 🤣 Kredi ya da kredi kartı desen sana bu halinle bu kadar limit tanımlanmaz

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
66,362
32,233
113
Ben 18 de iddaa bayisinde yatar kalkardım daha hiç borcum harcım olmazdı olmadıda olmuyosa zorlamamak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...