Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Son Demler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aslan2581

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,196
757
113
Dostum lütfen işine bak ağzımı bozacam yoksa kendinle.karistirma sanane dostum veren verdi borcu demekki guveniyor mecbur odicem gece uyuyamıyorum ben o kadar rahat degilkm borç aldığım kişinin yerine koyarım kendimi.
Bana bak beberuhi . Benimle düzgün konuş. Gelmişsin burda insanları kandırıyorsun.

mehmettx1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
496
175
43
Benim yasimdakiler gezer eğlenir biz kumardan batıp agliyoruz

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,055
2,263
113
18 yasinda birine hala dayı amca yatırım yapcan diye çoluğun cocugunun parasını altınını güvenip sana vercek he olm gece gece neyin kafası ya senaryoya bak aga

aslan2581

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,196
757
113
@Shellac kimseden birşey istediğim yok bu arkadaş konuyu sapıtıyor
Birde şikayet ediyor beni . @Başkan @Shellac konuyu iyi okuyun. 16 17 yaşında iken akrabalardan yatırım yapacam diye 450k tutarında altın borclandim diyor beberuhi kılıklı . Şimdi gelmiş faturamı ödeyemiyorum diyor. Millette gelip faturani odeyeyim diyor. Biz bu filmi çok gördük.

aslan2581

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,196
757
113
18 yasinda birine hala dayı amca yatırım yapcan diye çoluğun cocugunun parasını altınını güvenip sana vercek he olm gece gece neyin kafası ya senaryoya bak aga
Senin kaçırdığın bir nokta var. Çocuk borç aldım diyor. Yani şuan 18 ise borcu daha önce almış olmalı . Yani 15 16 yaşlarında felan aldığı borç muhtemelen 🤣 sana güvenen akrabanın beynini kısa taksak ters uçar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...