- 2,541
- 2,988
- 113
O arsenale kale direği girsinArsenal... Ya gider 90 da atar şimdi lanet takım
O arsenale kale direği girsinArsenal... Ya gider 90 da atar şimdi lanet takım
Deli gibi kapandı rakip ama bi ara atıyordu kontradan WestArsenal... Ya gider 90 da atar şimdi lanet takım
Valla her maç 1000 lira çoğunu rastgele oynuyoruz. 50 kupon yaptık az değilUmarım sonu güzel biter brom valla bazı kuponlar üzdü ama
West kapanmaması lazımdı , gol atamazsa işi yaş. Kapandı bizi bulduDeli gibi kapandı rakip ama bi ara atıyordu kontradan West
Kötü oldu ya cidden oynamasak gol yağmuru olurdu. Dün de City serefsizi ilk yarı 0-0 maç sonu 3-0 bitmişO arsenale kale direği girsin
İçinden geçen maç varsa söyle sorun yok yatıp tutması takip ediyoruz. Amacımız kasa azalmadan kar edip para çekmek yoksa cebimde 9 lira para var.Deli gibi kapandı rakip ama bi ara atıyordu kontradan West
Aslında bu şekil oynayarak mantıklı iş yapıyorsun. Ha ben sabirsizim mesela tek maça 5er basardim. Ilk kupondan patlardimValla her maç 1000 lira çoğunu rastgele oynuyoruz. 50 kupon yaptık az değilhepsi gelse zaten zengin oluruz. Kısmet bakalım kasa erimeden arttırma yaparsak iyi olur. Zaten 10bin yatırdık
Komik gelebilir söylediğim ama fena şike dönüyor premier ligteKötü oldu ya cidden oynamasak gol yağmuru olurdu. Dün de City serefsizi ilk yarı 0-0 maç sonu 3-0 bitmiş
Yok 1000 den başka bastirmiyor kasa 500bin de olsa çevrim bitene kadar 1000 TL onun haricindeki dediğin gibi sabah 10bin tek maça atsam yatsa zaten isyan başlıyor. Böyle bugün pazar zevkli geçiyorAslında bu şekil oynayarak mantıklı iş yapıyorsun. Ha ben sabirsizim mesela tek maça 5er basardim. Ilk kupondan patlardimyani böyle gitmen güzel. Biraz kasa olursa misliyi de artırırsın zaten duruma göre
Usta ATP Roma'da Tommy Paul ilk seti alır diye düşünüyorum ufaktan girebilirsin uyarsaİçinden geçen maç varsa söyle sorun yok yatıp tutması takip ediyoruz. Amacımız kasa azalmadan kar edip para çekmek yoksa cebimde 9 lira para var.![]()
Ufak yüksek zaten 1000 giriyoruzUsta ATP Roma'da Tommy Paul ilk seti alır diye düşünüyorum ufaktan girebilirsin uyarsa
kalan 51 güzel 2 seneye biterGüncel kasa 12.070 çevrim 51000 açık kupon 7 hayırlısı
Yani ilk o yattı aklıma kral yine de sen bana bakma ya talihsizlik var son zamanlardaUfak yüksek zaten 1000 giriyoruz
2 sene sonra görüşürüzkalan 51 güzel 2 seneye biter