Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling sonerdinho53 | Tümbet Uzun Maraton

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burdurlu1515

Allah var gam yok!!!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,836
1,720
113
Arsenal kalleş bir takım ya inşaallah şampiyon olamaz 2 yerde de

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,541
2,988
113
Umarım sonu güzel biter brom valla bazı kuponlar üzdü ama
Valla her maç 1000 lira çoğunu rastgele oynuyoruz. 50 kupon yaptık az değil :) hepsi gelse zaten zengin oluruz. Kısmet bakalım kasa erimeden arttırma yaparsak iyi olur. Zaten 10bin yatırdık

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,541
2,988
113
Deli gibi kapandı rakip ama bi ara atıyordu kontradan West
İçinden geçen maç varsa söyle sorun yok yatıp tutması takip ediyoruz. Amacımız kasa azalmadan kar edip para çekmek yoksa cebimde 9 lira para var. :)

VenceremosBA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,261
1,044
113
Valla her maç 1000 lira çoğunu rastgele oynuyoruz. 50 kupon yaptık az değil :) hepsi gelse zaten zengin oluruz. Kısmet bakalım kasa erimeden arttırma yaparsak iyi olur. Zaten 10bin yatırdık
Aslında bu şekil oynayarak mantıklı iş yapıyorsun. Ha ben sabirsizim mesela tek maça 5er basardim. Ilk kupondan patlardim :D yani böyle gitmen güzel. Biraz kasa olursa misliyi de artırırsın zaten duruma göre

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,541
2,988
113
Aslında bu şekil oynayarak mantıklı iş yapıyorsun. Ha ben sabirsizim mesela tek maça 5er basardim. Ilk kupondan patlardim :D yani böyle gitmen güzel. Biraz kasa olursa misliyi de artırırsın zaten duruma göre
Yok 1000 den başka bastirmiyor kasa 500bin de olsa çevrim bitene kadar 1000 TL onun haricindeki dediğin gibi sabah 10bin tek maça atsam yatsa zaten isyan başlıyor. Böyle bugün pazar zevkli geçiyor

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,541
2,988
113
Güncel kasa 12.070 çevrim 51000 açık kupon 7 hayırlısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...