Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sonunda İş Buldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,460
12,075
113
Arkadaşlar borcum var borcum var diye ağlıyordum geçici olarak güzel bi iş buldum maaş 40k kartsız güvenlik olarak sigorta vs de var evinde dibinde yer umarım kumarı bırakmama vesile olur size dediğim gibi hep avarelikten bulaştık bu mikroba
Burda bizim güvenlik olup oynamayan yok çünkü oturuyorsun ağırlıkla telefona takılıyorsun

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,501
18,908
113
Arkadaşlar borcum var borcum var diye ağlıyordum geçici olarak güzel bi iş buldum maaş 40k kartsız güvenlik olarak sigorta vs de var evinde dibinde yer umarım kumarı bırakmama vesile olur size dediğim gibi hep avarelikten bulaştık bu mikroba
Hayırlı olsun bende arayısdayım bu aralar. İşten once ne kadar sure oynuyorsan guvenlik isindede aynı duzeyde oynarsın malesef. Tabi hangi gorevde olduguna gorede degisir misal avmde kapı girisindeysen telefonu eline bile alamazsın 🙂

Hdeprem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,043
820
113
Hayirli olsun kanka hangi il

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,419
2,541
113
Orası öyle de laptop götürcem demesi biraz garip :) neyse hakkında hayırlısı olsun kardeşimizin
Kardeş rahatsızmısın yorum yapmak için mi yapıyon ağır saçmalıyon çünki benim işim laptopla çizimlerim vs orda ders çalışmak için ne götürücem başka boyama kitabı vs mi götürecem?

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,419
2,541
113
Hayırlı olsun bende arayısdayım bu aralar. İşten once ne kadar sure oynuyorsan guvenlik isindede aynı duzeyde oynarsın malesef. Tabi hangi gorevde olduguna gorede degisir misal avmde kapı girisindeysen telefonu eline bile alamazsın 🙂
Şantiye

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,419
2,541
113
O da doğru kanka laptop da getirme la bi zahmet gaming setup kur bi de cs falan atarsin
Olm ders çalışmak için götürücem dedim ya şantiyede kendi kulübem var zaten birsürü laptop var adam saçmalıyor sırf yalakalık olsun diye oda doğru lâ diyon bizim millette en sevmediğim özellik te bu aq lâ 😂 ne götüreyim ders çalışmak için süper zeka Allah için bi fikir versenize

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,776
1,427
113
Bende 2 gün önce görüşmeye gittim güzel geçti 2 saat görüsme oldu ama her güzel görüşme işe alındin ile sonuçlanmıyor.o yüzden çok umutla beklemiyorum.olursa yeni sayfa açarım hayatıma bu 5 6 ay çok rezillikler yaşadım

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,419
2,541
113
Bende 2 gün önce görüşmeye gittim güzel geçti 2 saat görüsme oldu ama her güzel görüşme işe alındin ile sonuçlanmıyor.o yüzden çok umutla beklemiyorum.olursa yeni sayfa açarım hayatıma bu 5 6 ay çok rezillikker yaşadım
Beni iki yerden çağırdırlar biri üniversite diğeri şantiye ben şantiye seçtim

Tarik53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,525
658
113
Maaşa kadar kumara birakirsin

Emsek1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,850
1,434
113
Çok sevindim inşallah dost

omerozduraan

ne hale geldi hane
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
212
99
43
Olm ders çalışmak için götürücem dedim ya şantiyede kendi kulübem var zaten birsürü laptop var adam saçmalıyor sırf yalaka olsun diye oda doğru lâ diyon lâ bizim millette en sevmediğim özellik te bu aq 😂
Senin işin güvenlik adı üstünde hayatım boyunca kulübesinde laptop kullanan birini görmedim kameraları izlemek için tabiki sistem olucak sen ders calisicam falan diyon makara herif:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...