Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sonunda İş Buldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,419
2,541
113
Senin işin güvenlik adı üstünde hayatım boyunca kulübesinde laptop kullanan birini görmedim kameraları izlemek için tabiki sistem olucak sen ders calisicam falan diyon makara herif:D
Dostum şantiyede işim arkadaşım da orada çalışıyor zaten oda yaptığımı yapıyor bilmediğiniz işlere yorum yapmak çok hoşunuza gidiyor biliyorum ama her boka muhalefet olmayın gerizekalı gibi gözüküyorsunuz çünki yapmayın bunu yazma yada vallahi en nefret ettiğim insan tipisiniz şu forumda

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,185
4,078
113
Eşeğini sağlam kazığa bağlayacan öyle Allah'a tevekkül edecen dost iş araman lazım ilk önce bu işi yapabilirim diyorsan üniversite ve şantiyelere git başvur illa bulursun
Kartsız nasıl iş buldun

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,419
2,541
113
Beyler bu konuyu içimi dökmek ve zor durumda olan çalışmaya benim gibi eli ayağı gitmeyen arkadaşlara örnek olsun diye açtım belki bir çoğumuz bu illetten kurtuluruz ama her toplumda olduğu gibi burada da Allâh ın beynini kapattığı kumar oynamaktan gerçeklik algısını kaybetmiş insanlar var artık yorum yapmayacam adminlere şikayet edicem bu iğrenç zihniyetli insanları Allah bu belayı verdi bize çabalayıp kurtulmak ta bizim elimizde

Tarik53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,525
658
113
Umarım dost oynasam da kod kovalarım ayrı bi hesap açtım annemin haberi var maaşımı ona vericem evlilik planlarım borcum bittikten sonra onun için biriktirecek belki benim bu azmim buradaki benden daha zor durumda olan dostlara da örnek olur diye güncellerim buraya
Kod kovalarken kumarda seni kovalar sonra yeni yeni borçlar seni kovalar evlilik işi uzadıkça uzar kendini kandirma

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,419
2,541
113
Kod kovalarken kumarda seni kovalar sonra yeni yeni borçlar seni kovalar evlilik işi uzadıkça uzar kendini kandirma
Haklısın zaten fazla borcum yok 80k fln faiz vs de biner buna o sıkıntı kod kovalamaya da kumara da gerek yok dediğin gibi bu sefer hiç bırakamam

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,419
2,541
113
Borcun 7 günü kaldı ama min tutarı ödemem lazım nasıl yapıcam bilmiyorum maaşın ilk 15 günü de şirkette kalıyor ilk paramı 45 gün sonra alıcam yani mayısın 15 i

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,350
1,741
113
İş bulmana sevindim de neye üzüldüm biliyor musun kumarın seni getirdiği bu konuma geçici işe bile seviniyorsun seni borç bataklığına bile sürmüş yazık gerçekten umarım bırakırsın ama zor gibi

balalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,273
1,660
113
Arkadaşlar borcum var borcum var diye ağlıyordum geçici olarak güzel bi iş buldum maaş 40k kartsız güvenlik olarak sigorta vs de var evinde dibinde yer umarım kumarı bırakmama vesile olur size dediğim gibi hep avarelikten bulaştık bu mikroba
Umarım senin için hayırlısı olur dost

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,681
989
113
Eşeğini sağlam kazığa bağlayacan öyle Allah'a tevekkül edecen dost iş araman lazım ilk önce bu işi yapabilirim diyorsan üniversite ve şantiyelere git başvur illa bulursun
İş bulalı 24 saat olmamış hemen vaaz vermeye başlamışsın işsiz tayfaya baya samimi adamsın vesselam

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,419
2,541
113
İş bulalı 24 saat olmamış hemen vaaz vermeye başlamışsın işsiz tayfaya baya samimi adamsın vesselam
1 günlük iş değil dost vaaz olarak algılamayın hep yazıyorum foruma ben 1 aydır iş arıyordum şimdi evde yatarak sana kim iş verecek arayacan bulacan Allâh nasip eder bizede demekle olur mu bu işler? Benimde götüm çalışmaya yemiyor buarada ama elimizden bişey gelmez hep başımıza bu boş göt baş yaymaktan geldi ne geldiyse karıdan kızdan farkımız yok hatta bazı kadınlar bizden daha erkek

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,419
2,541
113
Kim bırakıyor baba? Uyuşturucuyu, alkolü, sigarayı bırakan duydum. Kumarı bırakan neredeyse hiç duymadım. Çok az sayısı. Çünkü diğerleri öldürüyor, bu süründürüyor.
Bide bırakıp sürünmeyi deneyelim kumarlı sürünüyoz kumarsız da kumarsız sürünmek daha iyidir herhalde öyle tahmin ediyorum ilk defa deneyecem 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...