Dostum şantiyede işim arkadaşım da orada çalışıyor zaten oda yaptığımı yapıyor bilmediğiniz işlere yorum yapmak çok hoşunuza gidiyor biliyorum ama her boka muhalefet olmayın gerizekalı gibi gözüküyorsunuz çünki yapmayın bunu yazma yada vallahi en nefret ettiğim insan tipisiniz şu forumdaSenin işin güvenlik adı üstünde hayatım boyunca kulübesinde laptop kullanan birini görmedim kameraları izlemek için tabiki sistem olucak sen ders calisicam falan diyon makara herif![]()
Eşeğini sağlam kazığa bağlayacan öyle Allah'a tevekkül edecen dost iş araman lazım ilk önce bu işi yapabilirim diyorsan üniversite ve şantiyelere git başvur illa bulursunRabbim bizede nasip etsin inşallah hayırlısı olur inşallah
Kartsız nasıl iş buldunEşeğini sağlam kazığa bağlayacan öyle Allah'a tevekkül edecen dost iş araman lazım ilk önce bu işi yapabilirim diyorsan üniversite ve şantiyelere git başvur illa bulursun
Kod kovalarken kumarda seni kovalar sonra yeni yeni borçlar seni kovalar evlilik işi uzadıkça uzar kendini kandirmaUmarım dost oynasam da kod kovalarım ayrı bi hesap açtım annemin haberi var maaşımı ona vericem evlilik planlarım borcum bittikten sonra onun için biriktirecek belki benim bu azmim buradaki benden daha zor durumda olan dostlara da örnek olur diye güncellerim buraya
Dost alıyorlar ama maaşın 50-60 değil 40 oluyor maks fakat danışman olarak geçiyorsun güvenlik olarak değil istanbul içindeysen bilgi verebilirimKartsız nasıl iş buldun
Haklısın zaten fazla borcum yok 80k fln faiz vs de biner buna o sıkıntı kod kovalamaya da kumara da gerek yok dediğin gibi bu sefer hiç bırakamamKod kovalarken kumarda seni kovalar sonra yeni yeni borçlar seni kovalar evlilik işi uzadıkça uzar kendini kandirma
Borcun 7 günü kaldı ama min tutarı ödemem lazım nasıl yapıcam bilmiyorum maaşın ilk 15 günü de şirkette kalıyor ilk paramı 45 gün sonra alıcam yani mayısın 15 iKod kovalarken kumarda seni kovalar sonra yeni yeni borçlar seni kovalar evlilik işi uzadıkça uzar kendini kandirma
Umarım senin için hayırlısı olur dostArkadaşlar borcum var borcum var diye ağlıyordum geçici olarak güzel bi iş buldum maaş 40k kartsız güvenlik olarak sigorta vs de var evinde dibinde yer umarım kumarı bırakmama vesile olur size dediğim gibi hep avarelikten bulaştık bu mikroba
İş bulalı 24 saat olmamış hemen vaaz vermeye başlamışsın işsiz tayfaya baya samimi adamsın vesselamEşeğini sağlam kazığa bağlayacan öyle Allah'a tevekkül edecen dost iş araman lazım ilk önce bu işi yapabilirim diyorsan üniversite ve şantiyelere git başvur illa bulursun
1 günlük iş değil dost vaaz olarak algılamayın hep yazıyorum foruma ben 1 aydır iş arıyordum şimdi evde yatarak sana kim iş verecek arayacan bulacan Allâh nasip eder bizede demekle olur mu bu işler? Benimde götüm çalışmaya yemiyor buarada ama elimizden bişey gelmez hep başımıza bu boş göt baş yaymaktan geldi ne geldiyse karıdan kızdan farkımız yok hatta bazı kadınlar bizden daha erkekİş bulalı 24 saat olmamış hemen vaaz vermeye başlamışsın işsiz tayfaya baya samimi adamsın vesselam
Şey diyorlarin şeyin tobesi şeyi görene kadar ben 20 sefer bıraktım kaybettigimde kumar dan nefret ederim kazandığında çok severim puhahaHayırlı olsun da yemeyelim birbirimizi kumarı bırakma konusunda
Bırakan nasıl bırakıyor dostHayırlı olsun da yemeyelim birbirimizi kumarı bırakma konusunda
Kim bırakıyor baba? Uyuşturucuyu, alkolü, sigarayı bırakan duydum. Kumarı bırakan neredeyse hiç duymadım. Çok az sayısı. Çünkü diğerleri öldürüyor, bu süründürüyor.Bırakan nasıl bırakıyor dost
Bide bırakıp sürünmeyi deneyelim kumarlı sürünüyoz kumarsız da kumarsız sürünmek daha iyidir herhalde öyle tahmin ediyorum ilk defa deneyecem 😃Kim bırakıyor baba? Uyuşturucuyu, alkolü, sigarayı bırakan duydum. Kumarı bırakan neredeyse hiç duymadım. Çok az sayısı. Çünkü diğerleri öldürüyor, bu süründürüyor.
Kazansan ayrı stres kaybetsen ayrı neyini seviyon kazanınca laŞey diyorlarin şeyin tobesi şeyi görene kadar ben 20 sefer bıraktım kaybettigimde kumar dan nefret ederim kazandığında çok severim puhaha